facebook

Катя Осадча показала 21-річного сина, з яким схожа як 2 краплі води: його батько не Юрій Горбунов (Фото)

Старший син Каті Осадчої Ілля останні 3 роки живе в США. Хлопець лише зрідка приїжджає в Україну, щоб навідати зіркову маму та молодших братів.

Відома українська телеведуча Катя Осадча – багатодітна мама. Жінка має трьох синів. Цікаво, що різниця між старшим та наймолодшим синами телеведучої складає аж 19 років.

Старшого сина Іллю Катя Осадча народила у першому шлюбі. Тоді майбутній телезірці було всього 19 років і вона була у шлюбі з політиком Олегом Поліщуком. За депутата Осадча вийшла заміж у 18 років. Цікаво, що Поліщук старший за Остачу на 15 років. Різниця у віці стала причиною того, що їхній шлюб тривав всього 3 роки. Чоловік хотів, щоб його дружина створювала домашній затишок та всю себе присвячувала родині. А ось молода Осадча хотіла розвивати свою кар’єру на телебаченні, розважатися та спілкуватися з друзями. Врешті подружжя розійшлися через різницю інтересів.

Катя Осадча показала 20-річного сина, який навчається у США, у день його народження
Катя осадча з сином Іллею: архівне фото

При цьому Олег Поліщук залишився гарним батьком для свого сина Іллі і не лише проводив з ним час, а й дуже допомагав у його вихованні фінансово.

Зараз старшому сину Осадчої 21 рік. Хлопець вже 3 роки навчається в одному з найпрестижніших навчальних закладів світу – в університеті Меріленду, що в США. Хлопець освоює ІТ-технології.

Ілля приїжджає в Україну не часто, адже живе дуже далеко. Та на днях хлопець приїхав на Батьківщину в честь дня народження свого молодшого братика Данила, якому виповнилось 3 роки.

У своєму Інстаграм-блозі Катя Осадча показала фото зі старшим сином і вразила неймовірною схожістю з ним. 21-річний Ілля дуже схожий на свою зіркову матір і має ідентичні риси обличчя.

Катя Осадча показала 21-річного сина, з яким схожа як 2 краплі води
Катя Осадча показала 21-річного сина, з яким схожа як 2 краплі води

Коли святкуєш триріччя молодшого, а за місяць старшому 22

, – підписала фото Осадча.

Варто відзначити, що вітчим Іллі телеведучий Юрій Горбунов має дуже добре відносини з пасинком і відразу знайшов з ним спільну мову.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?