facebook

Працює на яхті чи то на Кіпрі, чи то в Іспанії: Потап похизувався своїм життям не в Україні і без Насті

Після від'їзду з України Потап ніяк не приб'ється до якогось одного берега – постійно переїжджає з однієї країни до іншої. Тепер показався на тлі шикарної яхти на дорогому курорті.

Потапа занесло на дуже дорогий курорт. Репер зробив селфі біля білосніжної яхти. Чоловік Насті Каменських вбраний у сіру теніску та білу бейсболку з блакитним візерунком і хитро примружує очі у посмішці. Світлину чоловік підписав російською цитатою:

“А я на лодке, а я на лодке, а ну-ка, девочки, сделайте фотки…”

Та не встигли підписники Інстаграм-акаунта Олексія позаздрити, як артист розчарував їх наступною фразою, вже солов’їною:

“Цікаво, але я на роботі при цьому всьому”.

Видно, що за кордоном життя репера не особливо балує. За 2,5 роки, які Потап був відсутній в Україні, він сильно здав – борода у 43-річного чоловіка стала абсолютно сивою, на обличчі з’явилася купа зморшок.

Репер Потап засвітився на тлі величезної яхти

Тож виглядає знаменитість не як багатій на дорогому курорті, а швидше як втомлений життям пенсіонер похилого віку. Географія переміщень українського “туриста” доволі широка.

В Україні Олексій за час повномасштабного вторгнення засвітився лише один раз. У вересні 2022-го брав участь у зніманнях “Голосу країни”.

Цьогоріч у квітні репер виступав у невеликих німецьких клубах із російськомовною ретро-програмою. Коли в Ірини Горової поцікавилися, чи має право її колишній благовірний їх виконувати, продюсерка не заперечувала, адже він сам їх написав.

У липні артист устиг засвітитися як в Іспанії, так і у Латвії на фестивалі у Лайми. На початку серпня Потапа вже бачили в Андоррі та на Кіпрі. Не виключено, що світлину для Інстаграму він зробив саме на цьому курортному острові.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.