facebook

Вийшла заміж за одного, а народила від іншого: за змінами в особистому житті Світлани Гордієнко не встежиш

Світлана Гордієнко з "Обіцянки Богу" не втомлюється шокувати прихильників. Лише місяць тому сповістила про розлучення з Максимом Девізоровим. Тепер показала первістка.

Акторський роман Світлани Гордієнко та Максима Девізорова був оповитий шлейфом романтики. Після повномасштабного вторгнення чоловік пішов боронити країну, а дівчина приїхала у Дніпро, щоб зіграти весілля.

Максима відпустили лише на 1 день заради цієї події. Тож у травні 2022 року вони побралися. Шанувальники були певні, що дружина вірно чекає на чоловіка-героя як Наталка Денисенко свого Андрія Федінчика, та все виявилося зовсім не так.

Весілля Світлани Гордієнко з Максимом Девізоровим

Ще до великої війни Світлана частенько відвідувала Лондон і збиралася пройти там курс режисури. А згодом узагалі перебралася жити до Великобританії. Місяць назад вона сповістила, що вже не є дружиною Максима. До того ж натякнула, що розлучилися вони набагато раніше.

Первісток Світлани Гордієнко Іосіф Романович

А тепер Гордієнко виклала в мережу відеоролик, на якому її живіт поступово збільшується. У фіналі акторка тримає на руках немовля. Йому явно не кілька днів, а набагато більше. Світлана написала в Інстаграмі:

“Дякую, що обрав мене, мій Іосіф Романович”.

Стало зрозуміло, що татком є не мужній захисник, а інший чоловік. Блогер Богдан Беспалов наполягає на тому, що Гордієнко народила первістка від іншого колеги Романа Соболевського.

Світлана Гордієнко та Роман Соболевський у серіалі Плут 2

Той нині перебуває за межами України. А зійтися голубки могли під час знімань серіалу “Плут 2”, в якому додався персонаж Соболевського, якого не було у першій частині фільму. Оскільки Гордієнко полюбляє підкидати новини з особистого життя з великим запізненням, нам залишилося дочекатися офіційного представлення батька її сина Іосіфа.

Роман є повною протилежністю Максиму, який отримав орден “За заслуги” III ступеня. Замість того, щоб захищати Україну, Соболевський подався в біга. До того ж виклав у мережу відео, на якому співає своєму синочку російськомовну колискову.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.