facebook

“Сталевий та металевий на заздрість усім”: Кароль, Мішина, Дорофєєва, Денисенко помірялися міцністю пресу

Якщо подивитися на цих зірок, складається враження, що вони не вилазять зі спортзалу. Хіба можна іншим чином досягнути таких разючих результатів у накачуванні преса?

Надя Дорофєєва

Без спеціальних вправ співачка не обходиться жодного дня. Результатом не соромно і з фанами поділитися. Навіть коли перебуває в укритті під час повітряної тривоги, дружина Кацуріна часу дарма не гає – відразу ж береться до тренувань.

Надя Дорофєєва похвалилась пресом

Руслана Лижичко

Переможниця “Євробачення” попри 51-річний вік не соромиться вийти на люди у коротенькій спідниці та топі, що практично зовсім не закриває живіт. А все тому, що має гарний рельєфний прес, який з роками не зникає, а, здається, стає ще більш сталевим.

Руслана похвалилась пресом

Тіна Кароль

Багато років поспіль співачка тримає себе в одній вазі та гарній формі. Тож залюбки демонструє пружний прес принагідно. Задля такого результату зірці доводиться доволі багато попітніти у спортзалі. Добре, що він розташований просто у великому будинку артистки.

Тіна Кароль похвалилась пресом

Ксенія Мішина

Три тижні поспіль акторка з сином подорожували американськими теренами. Невідомо, чи виділяла вона час на тренування, але пружним животиком таки похизувалися. Слід відзначити, що на заокеанських харчах Ксюша зайвих кілограмів не набрала, а продовжує залишатися в ідеальній формі.

Ксенія Мішина похвалилась пресом

Наталка Денисенко

Останнім часом акторка неначе тане на очах. Важила й так небагато – 49 кг, а тепер скинула ще зо 5 кілограмчиків. Дружина Федінчика не встигає хвалитися своїм підтягнутим животиком. Навіть на турецькому відпочинку продемонструвала тонкий, як в очеретинки, стан.

Наталка Денисенко похвалилась пресом

Юлія Саніна

Співачка, що останнім часом відхрестилася від свого гурту The Hardkiss, поділилася світлинами в рожевому бікіні біля басейну. Слід відзначити, що артистка перебуває у доволі непоганій формі. Так тримати!

Юлія Саніна похвалилась пресом

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.