facebook

Клієнтка косметологів: 30-річна дружина Віктора Павліка ввела у шкіру обличчя філери від зморшок – є фото

30-річна дружина Віктора Павліка Катя Репяхова продовжує себе удосконалювати у косметологів. На цей раз блогерка прибрала з обличчя всі зморшки та заломи.

Четверта дружина Віктора Павліка Катя Репяхова не приховує, що раніше мала багато комплексів щодо своєї зовнішності. Дівчина вирішила виправити в собі все те, що її не влаштовує у собі. Почала Катя зі свого носа. Саме щодо цієї частини свого тіла дівчина чула найбільше негативних коментарів у Мережі. Так, Репяхова зробила ринопластику: зменшила розмір носа та його форму.

Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію
Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію

Друге, чим зайнялася дружина Павліка – підборіддя. Катя його трохи подовжила у хірурга, адже їй здавалося, що підборіддя у неї закоротке.

Після серйозних пластичних операцій Репяхова навідалася до косметологів. Дівчина збільшила губи і трішки підкорегувала їх форму. Та на цьому Катя вирішила не зупинятися. На днях у своєму Інстаграм-блозі дружина Павліка знову показала себе у кабінеті косметолога. На цей раз дівчині кололи філери у лоб, а також в обличчя, щоб прибрати заломи шкіри та зморшки.

Катя Репяхова ввела в обличчя філери від зморшок і показала результат
Катя Репяхова ввела в обличчя філери від зморшок і показала результат

Процедура, яку робили дівчині, називається бланшинг – метод введення філера, який за допомогою передової технології усуває глибокі статичні зморшки.

Варто відзначити, що всі пластичні операції та косметологічні маніпуляції, які робила Репяхова, гарно відобразилися на її зовнішності. Катя стала не лише більш привабливою, а більш впевненою та позбулася комплексів.

Дівчина не приховує, що планує зробити ще одну серйозну пластичну операцію – мамопластику. Репяхова зазначає, що не хоче збільшити бюст, а хоче зробити праву та ліву молочну залозу однаковими, адже вони зовсім не симетричні. Та зробить цю операцію блогерка лише тоді, коли народить другу дитину і закінчить з нею грудне вигодовування.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.