facebook

Куди зник екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу: розбив серце Лілії Реус і не став батьком сина Фоксі

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, який активно транслював у Мережі свої любовні походеньки, раптово "зник" і не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками.

Мурат Налчаджиоглу – український бізнесмен турецького походження. Та українській публіці він відомий, як ексчоловік співачки Ані Лорак. Вони були одружені 10 років і розлучилися у 2019-му через зраду чоловіка.

Незважаючи на те, що Мурат вже давно не чоловік артистки, за його життям спостерігають тисячі прихильників. Особисте життя бізнесмена таке цікаве і бурхливе, що кількість підписників в Інстаграм у Налчаджиоглу регулярно зростає.

Так, після розлучення з Лорак вже через рік Мурат представив публіці свою нову кохану – молодшу на 20 років візажистку Лілію Реус. У 2021-му він зробив їй пропозицію руки та серця і запевняв, що саме Лілія – кохання всього його життя.

Колишня дружина відомого підприємця Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус показала, як виглядає
Як виглядає друга дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус

Через початок повномасштабної війни в Україні Лілія і Мурат відклали весілля, але проживали разом, а Мурат виховував доньку Лілії від попередніх стосунків.

Влітку 2023-го закохані зіграли пишне весілля на Київщині. Та вже через 4 місяці після цього стало відомо, що вони розлучилися. Причину розлучення ні Мурат, ні Лілія не називали. Та очевидно, турецький бізнесмен знову зрадив у шлюбі, адже не пройшло і 2-х місяців після розставання в Реус, він уже святкував Новий рік і Дубаї з новою кралею.

Анастасія Фоксі стала наступною дівчиною Мурата після Лілії Реус. Вона також набагато молодша за нього і має зовнішність ляльки.

Цього року Мурат Налчаджиоглу втретє одружився та став чоловіком української моделі
Як виглядає колишня наречена Мурата Налчаджиоглу

З Фоксі у Мурата тривали стосунки всього пів року, та за цей час вони встигли кілька разів розійтися і зійтися назад. Також Мурат зробив Анастасії пропозицію руки та серця і дівчина від нього завагітніла. Все закінчилось тим, що Мурат і Анастасія розійшлися і дівчина перервала вагітність. Про це Фоксі відкрито розповіла у своєму Інстаграм-блозі і додала, що Мурат виявився боягузом.

Колишня наречена Мурата Налчаджиоглу позбавилася дитини від нього
Колишня наречена Мурата Налчаджиоглу позбавилася дитини від нього

Після цієї скандальної історії Мурат Налчаджиоглу майже не з’являється у своєму Інстаграм-блозі, а якщо і виходить на зв’язок, то публікує дописи та сторіс лише про роботу.

Популярне

Схожі статті

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.