facebook

“Він чоловік чи коханець?”: 41-річна Барбір розставила крапки над “і” після чуток про роман із Сенічкіним

Відома українська телеведуча Людмила Барбір відповіла на всі питання стосовно своїх стосунків із Русланом Сенічкіним. Знаменитість зізналась, хто він для неї.

Про стосунки між Русланом Сенічкіним і Людмилою Барбір ходить багато чуток. Оскільки зіркові колеги проводять разом багато часу, обговорюючи робочі процеси та працюючи в ефірі, шанувальники постійно підозрюють, що між ними щось може бути.

Стосунки Барбір і Сенічкіна

Так сталось, наприклад, нещодавно. На сторінці телеканалу “1+1” у соціальній мережі Фейсбук журналісти опублікували посилання на статтю про те, як за 11 років роботи в ефірі змінились Сенічкін і Барбір. У коментарях підписники каналу поцікавились відповіддю на тему, яка турбує багатьох.

Користувач мережі Анатолій Литвиненко спитав, чому Людмила Барбір постійно знаходиться поруч із Русланом Сенічкіним. Чоловік припустив, що ведучий може бути обранцем чи коханцем ведучої і попросив уточнити, чи правильно він зрозумів.

Людмила Барбір відповіла на запитання публіки щодо своїх стосунків із Русланом Сенічкіним
Людмила Барбір відповіла на запитання публіки щодо своїх стосунків із Русланом Сенічкіним

Людмила Барбір приховувати правди не стала і чесно відповіла – між нею та її колегою ні про які романтичні стосунки мови йти не може. Знаменитість уточнила, що Руслан Сенічкін для неї всього лише друг і колега на роботі.

До слова, Руслан Сенічкін нині – один із найвідоміших холостяків України. Ведучий зізнавався, що його серце вільне, але більше говорити про особисте життя не захотів. Можна припустити, що в житті знаменитості таки є кохана жінка, але про неї він нічого не говорить.

Людмила Барбір відповіла на запитання публіки щодо своїх стосунків із Русланом Сенічкіним
Людмила Барбір відповіла на запитання публіки щодо своїх стосунків із Русланом Сенічкіним

А ось його колега Людмила Барбір – заміжня. Знаменитість перебуває у шлюбі з коханим чоловіком, на ім’я Ігор. Від нього ведуча народила сина, якого закохана пара вирішила назвати Тарасом.

Популярне

Схожі статті

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.