facebook

Святослав Вакарчук знайшов заміну Христині Соловій: тепер обіймається та співає з іншою артисткою

Довгих 10 років Святослав Вакарчук опікувався молодою співачкою Христиною Соловій. Та вихованка виросла та випурхнула з продюсерського гніздечка. Тож настала черга знайти нову підопічну.

Співачка Kola лише на 1 рік молодша за Христину Соловій. З усім тим усі вважають Анастасію молодою співачкою. У своєму Інстаграм-акаунті дівчина виклала світлину, де вони зі Святославом Вакарчуком сидять поряд на одному дивані.

Святослав Вакарчук знайшов заміну Христині Соловій

Артисти схилили голови одне до одного, а чоловік ще й поклав Насті на плече руку. Одним словом, повна ідилія. Сама Kola розсипалася у компліментах легендарному музиканту:

“З вами комфортно та цікаво всім: і менш досвідченим музикантам, і дуже досвідченим”.

Далі пішла подяка за те, що Вакарчук ділиться з іншими артистами чималим досвідом, підтримує молодих музикантів та допомагає їм. Серце артиста дівчина назвала “добрим”, а талант “неосяжним”. І зробила зізнання:

“Знати вас особисто – велика честь для мене, а співати з вами разом – то щось на кшталт запаморочення взагалі! Дуже вас люблю!”

Вакарчук не проігнорував подібне звернення, а відповів Kola смайликом у вигляді складених у сердечко долонь. А згодом ще й додав для інтриги: “Побачимося завтра!” Напевно, натякаючи на репетицію дуетної пісні.

Фани артистки виявилися автоматично й шанувальниками “Океану Ельзи”. На голови обох посипалися щирі компліменти:

“Слава – легенда української музики. Кола – ковток свіжого повітря. Разом ваша музична синергія – бомбічні дуети!”

“Ох, це буде потужно, така пісня!”

“Як же гарно звучать ваші голоси разом!”

“Атлант і квіточка української музики”.

“Ваші голоси – щось неймовірно космічне”.

Вакарчук і Kola вже не вперше співпрацюють разом. Так, вони записали композицію “Коли ми двоє”. А ще Настя взяла участь у записі старого хіта “ОЕ” на новий лад, де з’явилося чимало інших імен, які останнім часом перебувають у всіх на слуху.

Популярне

Схожі статті

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.