facebook

Різниця колосальна: як Винник виглядав до 2022 і як виглядає зараз – якби Таюне була не поряд, не впізнала б

За останніх 2 роки українці почали забувати довоєнного кумира мільйонів Олега Винника, оскільки він не давав про себе знати. Та останніми днями вигулькнув з зверненням до вовчиць. Як же він змінився!

Олег Винник купався у променях слави не один рік, маючи багатомільйонну підтримку прихильниць. Його концерти проходили з неодмінними аншлагами, а інтерв’юєри вишикувалися в чергу, щоб дізнатися творчі плани артиста.

Та в одну мить усе змінилося. На початку повномасштабного вторгнення Олег зник з усіх соцмереж, і коли його фани так потребували підтримки теплим словом, не промовив жодного. Врешті українці адаптувалися жити в нових умовах, а на Винника затаїли образу.

Олег Винник довоєнного зразка

Ходили чутки, що знаменитий артист перебуває на лікуванні у Німеччині, тому й відмовчується. Лише один раз у 2023 році Олег зголосився дати інтерв’ю, але так достеменно й не пояснив, яким чином покинув країну під час воєнного стану і чому обірвав спілкування з шанувальниками.

Олег Винник зразка 2023 року

І ось у мережі з’являється відео, в якому Винник дякує “своїм людям” за підтримку й подарунки й обіцяє зробити сюрприз у вигляді нової пісні. Прем’єра має відбутися напередодні Дня Незалежності, 23 серпня.

Олег Винник зразка 2024 року

Фани перебувають у стані шоку. Адже співак зразка 2024 року абсолютно не схожий на того блондина-красеня, яким багато років марили майже всі розлучені жінки 40+. Олег бадьоро сповістив, що вже одужав і готовий до нових пісенних звершень.

От тільки колишній продюсер розповідає про артиста такі несподівані речі, зокрема, про втечу з країни у багажнику під ковдрою, що у них навіть не хочеться вірити. Чи приймуть вовчиці різко постарілого з одутлим обличчям колишнього улюбленця?

Популярне

Схожі статті

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.