facebook

“Накошу бабла і звалю. Я ненадовго”: 51-річний Олег Винник розповів, в якій країні зараз знаходиться

Відомий український співак Олег Винник вкотре звернувся до своїх шанувальників, але у коментарях його не підтримали. Як публіка реагує на появу зірки?

Протягом довгого часу з моменту 24 лютого відомий український співак Олег Винник мовчав – і про те, що відбувається в його рідній країні, і про те, чому він раптом опинився за її межами. Втім, тепер знаменитість поступово повертається в інформаційний простір.

Але колись поціновувачі та шанувальники артиста тепер важко його сприймають. Коли Олег Винник намагається поговорити з користувачами мережі, то неодмінно натикається на критику та навіть хейт. Так сталось і цього разу.

Де зараз Олег Винник

На сторінці зірки у соцмережі Тік-Ток з’явилось нове відео, в якому він поділився власними думками зі своїми підписниками. Артист показав свою квартирку в Берліні, а також подякував захисникам і захисницям за те, що має можливість бачити рідних.

Олег Винник вкотре звернувся до своїх шанувальників, але вони не підтримали його у коментарях
Олег Винник вкотре звернувся до своїх шанувальників, але вони не підтримали його у коментарях

У коментарях до нового відео Олега Винника користувачі мережі традиційно поділились на декілька таборів. Так, наприклад, частина підписників його каналу та просто глядачів, які побачили відео, розкритикували артиста та пройшлись по ньому.

Хтось висловився про те, що знаменитість просто заробляє за кордоном, а потім збирається повернутись до України, а хтось просто поцікавився в співака, чи не соромно йому за те, що він мовчки виїхав з країни.

Олег Винник вкотре звернувся до своїх шанувальників, але вони не підтримали його у коментарях
Олег Винник вкотре звернувся до своїх шанувальників, але вони не підтримали його у коментарях

Втім, знайшлись і такі користувачі мережі, які просто підтримали свого кумира та погодились із словами подяки, які він говорив у новому відео. Шанувальники зазначили, що раді бачити артиста, а також спокійні, що з його здоров’ям усе добре.

Популярне

Схожі статті

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.