facebook

“Потреби шукати лозину не було”: дочка Тоні Матвієнко показала, як справляється з дітьми – мама 3 ангелочків

Донька відомої української співачки Тоні Матвієнко нещодавно провела час із дітлахами. Дівчина поділилась, як їй вдалось тримати ситуацію під контролем.

Тоня Матвієнко, відома українська співачка та донька Ніни Митрофанівни, легендарної української артистки, народила двох дітей. Мамою молодшої дочки Ніни вона стала у шлюбі з чоловіком Арсеном Мірзояном, а ось старша дитина народилась у зірки дуже рано.

Коли Тоня Матвієнко завагітніла, то ще навчалась у школі, а тому материнство стало для неї непростим викликом. Зірка зіткнулась із критикою, але її мама допомогла їй виростити Уляну – своєю підтримкою і міцним плечем.

Донька Матвієнко з дітьми

Тепер старша донька Тоні Матвієнко Уляна і сама має справу з дітьми. Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм з’явився новий допис, в якому вона розповіла про те, що влаштувала прогулянку з трьома дітьми.

Донька Тоні Матвієнко провела цілий день із дітьми та поділилась розповіддю, як їх вгамовувала
Донька Тоні Матвієнко провела цілий день із дітьми та поділилась розповіддю, як їх вгамовувала

Дівчина не стала уточнювати, чиї це були діти та як вона опинилась із ними в одній компанії, але показала світлини та відео. З них можна було зробити висновок, що зірка дуже весело провела час із доньками, ймовірно, своїх друзів.

В описі до нової публікації Уляна Матвієнко жартома зазначила, що підтримує гуманні способи виховання дітей, а тому шукати лозину їй не довелось. Таким чином донька Тоні Матвієнко також натякнула на те, що дітлахи поводились слухняно.

Донька Тоні Матвієнко провела цілий день із дітьми та поділилась розповіддю, як їх вгамовувала
Донька Тоні Матвієнко провела цілий день із дітьми та поділилась розповіддю, як їх вгамовувала

Варто нагадати, що донька Тоні Матвієнко перебуває у стосунках із коханим хлопцем, але про шлюб і дітей вони поки що не замислюються. Сама дівчина про особисте життя майже не розповідає, а тому шанувальники про це дізнались зі слів її мами.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.