facebook

Ведучий 1+1 Олександр Попов поділився рецептом пирога Незалежності: шкода, що Тіна Кароль не скуштує смакоту

До ініціативи #пирігнезалежності долучилися чимало українських знаменитостей. Не залишився осторонь й колишній коханий Тіни Кароль Олександр Попов. Ось що вийшло в актора та телеведучого.

Якби свого часу Тіна Кароль відповіла взаємністю на залицяння Олександра Попова, то тепер би мала у хаті гарного кулінара й не була б настільки стрункою. Але нічого не склалося, тож пиріг до Дня Незалежності, зготовлений міцними чоловічими руками, напевно, куштуватиме інша дівчина.

Олександр Попов приготував пиріг Незалежності

Олександр вирішив показати, як готує заливний пиріг, в якому великий вміст білків. Ведучий назвав його “спортивним”. Це й справді корисна ситна страва для справжніх чоловіків.

Вам знадобиться:

  • 250 мл кефіру;
  • 90 г борошна;
  • 2 яйця;
  • 1 ч.лож. розпушувачу;
  • 1 дрібка солі.

Для начинки;

  • 1 пучок зелені;
  • 1 банка консервованого тунця;
  • 4 варених яйця.
Олександр Попов приготував пиріг Незалежності

Якщо переглянути відео в Інстаграм-акаунті Попова, то приготування пирога виглядає дуже просто. Спочатку Олександр заколотив тісто. Задля цього влив у миску кефір, всипав борошно й вбив яйця. Далі масу посолив, всипав розпушувач та змішав масу до однорідності зануреним блендером.

Далі наш кулінар узявся до начинки. Відварив круто яйця протягом 10 хвилин. Коли прохолонули, обчистив і нарізав кубиками. Помив і подрібнив зелень. Олександр запевнив, що можна брати будь-яку.

Олександр Попов приготував пиріг Незалежності

Відкрив баночку тунця і переклав вміст у мисочку. Туди ж додав покришену зелень та нарізані невеликими кубиками яйця. Все це перемішав. У форму спочатку вилив половину тіста. Потім виклав начинку й залив рештою борошняної маси.

Олександр Попов приготував пиріг Незалежності

Відправив у духовку, яку Попов увімкнув завчасно, виставивши температуру 180 градусів. За 40 хвилин дістав із духової шафи готову випічку з тунцем та яйцями. Не стримався і тут же скуштував пиріг Незалежності.

Підписники ведучого 1+1, які вже давно стежать за його кулінарними вправами, відзначили, що з кожним разом рецепти стають усе крутішими. Головне – все робиться дуже просто і з доступних продуктів, які завжди є у холодильнику.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.