Олег Винник вийшов на балкон німецької квартири, а там не лише кіт: достигають помідори, огірки, соняхи

Олег Винник продовжує розігрівати "своїх людей" появою нового хіта. Артист знову вийшов на зв'язок і показав, що в Німеччині без діла не сидить. На балконі рясно вродила городина.

Схоже, у Тіни Кароль з’явився гідний конкурент-городник. Олег Винник примудрився виростити врожай огірочків із помідорчиками, мешкаючи у багатоповерховому будинку. Співак вирішив нагадати фанам про вихід нового треку.

Задля цього вийшов на балкон своєї берлінської квартири й записав відео. Дуже дивно споглядати, як посеред німецької штрассе раптом підіймаються кущики овочів. Невже це Таюне закочує рукави й сапає та поливає зелені насадження?

Олег Винник здивував городом на німецькому балконі

Ще Винник похвалився базиліком. А за спиною в нього можна побачити невелику голівку соняшника. Показав Олег ще й сплячого кота та голуба, який наче за манівцем чарівної палички з’явився поряд, махаючи крильцями, коли артист виголошував: “Слава Україні!”

Олег Винник здивував городом на німецькому балконі

Співак похвалився, що тепер у нього вже 12 тисяч прихильників. Дивно це чути, адже раніше Винника обожнювали мільйони українців. Та коли він зник з інфопростору у найважчу хвилину для людей, що перебували у розпачі й горі, таких налічувалися мільйони.

Олег Винник здивував городом на німецькому балконі

Публічні люди, що мають велику аудиторію шанувальників, не повинні кидати їх напризволяще, рятуючи власне життя. Мають звертатися до тих, хто їм вірить, і завжди залишатися на зв’язку.

Багато хто не вірить у можливість тріумфального повернення Олега Винника в український шоубізнес після 2,5 року мовчання. Хейтери вже нагострили словниковий запас, щоб висловити артисту все, що про нього думають. Подивимося, як відреагують вовчиці на повернення блудного сина.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.