4 українські співачки, яких слухають за межами України: перша у списку – дружина Потапа Настя Каменських

Українські зірки користуються неабиякою популярністю закордом. Дізнайтеся, кого з українських співачок залюбки слухають у країнах Європи та в США.

Українці – дуже талановита і співоча нація. На пісенному конкурсі Євробачення українські виконавці завжди одні з найяскравіших представників. Наших виконавців залюбки слухають за кордоном, та є ті артисти, які користуються особливим попитом на іноземному ринку.

Настя Каменських

Настя Каменських показала, чи носить обручку від Потапа
Українські зірки, який слухають за кордоном: Настя Каменських

Настя Каменських завжди хотіла бути популярною не лише в Україні, а й за її межами. Останні 2 роки співачка активно розвиває свою кар’єру в Латинській Америці та в Європі.

Зараз Каменських дуже люблять у Мексиці. Там співачка презентувала свої пісні на місцевих телеканалах та радіостанція і давала інтерв’ю іспанською, яку добре знає.

Варто додати, що Каменських стала першою співачкою з України, яка потрапила у світовий чарт Billboard.

Надя Дорофєєва

Дорофєєва показала свого сусіда в потязі
Українські зірки, який слухають за кордоном: Дорофєєва

Дорофєєва зараз одна з найпопулярніших артисток в Україні. Та люблять співачку й далеко за кордоном. На днях Дорофєєва похизувалася тим, що її фото прикрашає білборд у Нью-Йорку. Пісня артистки “Нітрогліцерин” потрапила у світовий плейлист на Spotify.

Вєрка Сердючка

Вєрка Сердючка розповіла, що російські артисти передали українцям
Українські зірки, який слухають за кордоном: Вєрка Сердючка

Вєрка Секрдючка здобула світову славу після участі у Євробаченні у 2007 році. Виконавиця так запала в душу європейцям, що вони досі переспівують її пісні і копіюють її образ. Вєрка настільки популярна, що хоча й не випускає нові пісні, залишається на піку слави і сьогодні.

Jerry Heil

Чому Jerry Heil не повернулася до України після Євробачення
Українські зірки, який слухають за кордоном: Jerry Heil

Співачка Jerry Heil також стала відомою на всю Європу після участі в Євробаченні у 2024 році. Тоді артистка виступали в дуеті з реперкою Альона Альона і здобула для України престижне третє місце. Зараз Jerry Heil слухають далеко за кордоном, а дівчина почала випускати пісні не лише українською, а й англійськими мовами.

Популярне

Схожі статті

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?