Люблять Чайковського та Земфіру: Іван Дорн розповів про життя своєї сім’ї у Франції без “солодкого”

Іван Дорн рідко показує свою родину в мережі. Та колишня напарниця по дуету Василіса Фролова змогла розговорити колегу. Тож ми дізналися багато цікавого про те, яким суворим батьком є артист.

У 35-річного Івана Дорна з дружиною Анастасією підростають двоє дітей: Василісі 10, а Іванку – 8 років. Артист дуже рідко розповідає про них широкому загалу. Але з Василісою Фроловою вони знайомі 15 років, тож вона мала можливість поставити будь-яке питання.

Дорн розповів про свої методи виховання, які, напевно, багатьом видадуться занадто суворими. Хіба що “правило щигля” можуть взяти на озброєння люди з дітьми. Іван відзначив: “Щоб не підіймати руку, ми підіймаємо палець”. Отже, за провину син чи донька отримують щиглика, а не потиличника.

Як виглядають діти Івана Дорна

Стежить Дорн і за правильним харчуванням нащадків. Якщо вони змели з тарілок м’ясо, а салат залишили, пояснює, що це дуже корисно і теж треба з’їсти. Мовляв, виростуть такі ж м’язисті, як тато.

З солодким у родині теж біда. Брат і сестра можуть їсти солодощі без упину. Тож доводиться лімітувати смаколики. Обмеженню підлягають також хліб та макаронні вироби.

Як виглядають діти Івана Дорна

Вася та Ваня вже вийшли з того віку, щоб дивитися мультики. А коли захоплювалися, то татусь їм частенько вмикав “Сімпсонів” з українським перекладом. Нині доводиться вести борню з планшетами.

Спочатку була норма – 10 прочитаних сторінок книжки й гаджет безлімітно. Нині правила стали суворішими. Скільки часу виділив на читання розумної літератури, стільки ж можеш побавитися у планшеті.

Щодо музикальної частини обмеження не настільки жорсткі. Діти можуть слухати українську 5’nizza, більшість пісень яких російськомовна. Не є під забороною південнокорейський гурт Blackpink.

Та наряду з шедеврами Святослава Вакарчука нащадки Дорна полюбляють слухати й російськомовну Земфіру. А ще татусь привчає їх до класики – вмикає знову ж таки російських композиторів Прокоф’єва та Чайковського.

Популярне

Схожі статті

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.