Володимир Дантес чи Вадим Олійник? У кого з “ДіО.Фільмів” було більше жінок: українські серцеїди “зі стажем”

Відомий український співак Володимир Дантес і його не менш популярний колега Вадим Олійник свого часу мали неабияку славу. Скільки стосунків було у зірок?

Свого часу гурт “ДіО.Фільми” був одним із найпопулярніших в Україні. Зіркові колеги Вадим Олійник і Володимир Дантес починали з “Фабрики зірок”, а потім стали всеукраїнськими артистами. Як слалось особисте життя співаків на піку їхньої популярності?

Особисте життя Олійника і Дантеса

На самому початку кар’єри Володимира Дантеса та Вадима Олійника називали справжніми серцеїдами. У них були тисячі фанаток, а про романи тільки й ходили чутки. У пресі писали, що артисти змінювали дівчат ледь не щодня, але вони воліли мовчати про те, що насправді коїлось в їхньому особистому житті.

На програмі “Фабрика зірок-2” Володимир Дантес познайомився з Анастасією Востоковою. За їхнім романом спостерігала вся країна і навіть трішки більше. Втім, після завершення шоу артист зізнався – справжніх почуттів до дівчини він не відчував, а стосунки почав заради піару.

Скільки жінок було у відомих артистів із ДіО.Фільмів Вадима Олійника та Володимира Дантеса
Скільки жінок було у відомих артистів із ДіО.Фільмів Вадима Олійника та Володимира Дантеса

Пізніше Володимир Дантес їхав у потязі, де й побачив свою майбутню колишню дружину Надію Дорофєєву. Зіркова пара познайомилась й одразу відчула симпатію одне до одного. Вони перебували у шлюбі з 2015 року, але потім оголосили про розлучення. Нині чоловік зустрічається з Дашею Кацуріною.

Скільки жінок було у відомих артистів із ДіО.Фільмів Вадима Олійника та Володимира Дантеса
Скільки жінок було у відомих артистів із ДіО.Фільмів Вадима Олійника та Володимира Дантеса

Вадим Олійник довго мовчав про своє особисте життя, але розказав правду 2015 року. Тоді він зізнався, що перебуває у стосунках з Ганною Браженко, яка потім стала його дружиною. Разом вони були 5 років, а потім розлучились.

За словами Олійника, він не був готовим до подружнього життя. Втім, незабаром чоловік оголосив про нові стосунки із Софією Нестеренко. Були у Вадима Олійника стосунки і з Аліною Шаманською. Про це зірка сама нещодавно зізналась.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?