facebook

Потребує дизайнерського ремонту: Ігор Кондратюк показав свій будинок – у вічі кидається “облізла” фарба

Відомий український продюсер і ведучий Ігор Кондратюк показав веранду свого будинку, де було б добре зробити ремонт. Як виглядає оселя знаменитості?

Ігор Кондратюк, відомий український продюсер і ведучий, дуже рідко з’являється на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Його шанувальникам залишається або чекати на інтерв’ю артиста, або ж сподіватись на іншу його появу в інфопросторі, аби дізнатись про останні новини з життя зірки.

Втім, нещодавно Ігор Кондратюк опублікував у своєму блозі фотографію, на якій можна було побачити будинок шоумена. Знаменитість засвітив веранду свого житла, на якому були вікові ознаки. Так звані зморшки на будинку продюсера можна приховати звичайною фарбою.

Як виглядає будинок Кондратюка

Фотографію на своїй сторінці в Інстаграмі Ігор Кондратюк опублікував не просто так. Знаменитість показав прапор України, який майорів над подвір’ям і ґанком його будинку. Таким чином продюсер привітав своїх підписників із Днем державного прапора.

Український продюсер Ігор Кондратюк показав, як виглядає веранда його будинку, де він живе
Український продюсер Ігор Кондратюк показав, як виглядає веранда його будинку, де він живе

Втім, на опублікованій світлині впадав в око не тільки український стяг, але й старий ремонт будинку Ігоря Кондратюка. З часом фарба на дерев’яних колодах стерлась. Втім, навіть таку картину можна назвати особливим стилем – залишки фарби у поєднанні зі стертими елементами створюють особливу атмосферу затишку та старовинності на ґанку знаменитого українського продюсера.

Український продюсер Ігор Кондратюк показав, як виглядає веранда його будинку, де він живе
Український продюсер Ігор Кондратюк показав, як виглядає веранда його будинку, де він живе

Нагадаємо, що сам Ігор Кондратюк разом із дружиною вже давно повернувся жити до будинку під Києвом. Туди 2022 року поцілили, через що частина оселі була зруйнована. Протягом певного періоду часу зіркове подружжя перебувало у Львові. Коли електроенергія та інші комунікації поблизу будинку продюсера було відновлено, знаменитість і його кохана прийняли рішення повернутись до рідного дому.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.