facebook

В усьому винна недалекоглядна бабуся: Леся Нікітюк розповіла, чому не пішла під вінець з Сергієм Притулою

Зірки, вік яких наближається до сорока і які досі не були одруженими, не припиняють привертати до себе уваги суспільства. Однією з них є Леся Нікітюк.

Періодично актрисі приписують численні романи з різними чоловіками. Чого тільки вартують чутки про її стосунки з колегою, красенем Сергієм Притулою!

Бабусина магія

Леся Нікітюк, відома своєю безмежною енергією та харизматичним гумором, знову змусила всіх посміхатися. Телеведуча вирішила жартівливо пояснити, чому у свої 36 років вона все ще не знайшла того самого єдиного і не пішла під вінець. І ні, це не через насичений графік зйомок чи норовливий характер. Вся справа, виявляється, в бабусі та вінику!

Леся, з усмішкою на обличчі, поділилася цією історією зі своїми прихильниками. З’ясувалося, що все в житті вирішується ще в дитинстві. Так от, у 5 класі її бабуся якось обмела онуку віником. І все, відтоді, жодного парубка не затримується! Бабуся, звісно, робила це не зі зла, а просто, щоб прибирання закінчити швидше, але хто знав, що цей віник стане таким проклятим інструментом у житті зіркової ведучої?

Нікітюк іронізує, що бабусине “віничне прокляття” досі тримає її від весільного дзвону: от чому всі ці роки вона й не може знайти чоловіка, щоб піти під вінець. Парубки просто не витримують такої аури! Якби не той віник, жінка б вже давно була під фатою.

І хоча телеведуча відома своїми жартами та легким ставленням до життя, прихильники не можуть не відзначити, що Леся Нікітюк завжди дотримується конфіденційності, коли справа стосується її особистого життя. Її жарт про бабусю і віник став ще одним доказом того, як вміло вона може уникати серйозних розмов на ці теми, одночасно піднімаючи настрій всім навколо.

Але, як каже сама Леся, можливо, в бабусиній “магії” є частка правди, тому, мабуть, варто як тільки на горизонті з’явиться коханий і вона вирішить, що час вже настав, треба їхати до бабусі з тим самим віником і провести ритуал навпаки. Хто знає, може, все одразу й владнається?

Леся Нікітюк. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Милі лаються, тільки тішаться: чому Надя Дорофєєва вважає, що сварки з Мішею Кацуріним їй лише на користь

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.

Картопля по-селянськи: влаштовую МакДональдз вдома щодня! Готую як у знаменитому фастфуді, а може й краще

Хрустка, ароматна та приємно м'яка всередині картопля по-селянськи — одна з найпопулярніших страв у знаменитих фастфудах. Але чи знали ви, що цей кулінарний шедевр можна легко приготувати вдома?

Дівчинка, яка зіграла стільки ролей, що позаздрять відомі кінозірки: як живе юна актриса Єфросинія Мельник

Маленька зірочка — такою запам'яталася нашим глядачам Єфросинія Мельник. Її ім'я вже давно асоціюється з юним талантом, який майстерно втілює образи, здатні зворушити до сліз або викликати усмішку.

Рулетики з лаваша з горіхами, гарбузом та медом: східний смаколик на моїй кухні. Їдоків за вуха не відтягнеш

Хочете здивувати своїх улюблених їдоків чимось особливим? Тоді ці рулетики з лаваша із дивовижною начинкою — те, що треба, бо це справжній скарб східної кухні, який легко можна приготувати вдома.

Свідома бездітність: хто з українських зірок не бажає мати дітей – Леся Нікітюк, Данилко, Дорофєєва

Їхня історія нагадує про те, що бути щасливим можна і без традиційних уявлень про сімейне життя, а справжнє щастя завжди починається з внутрішньої гармонії та усвідомлення власних бажань.

“Ммм” — це така смакота! А все просто: трошки картоплі та м’яса запікаю на вечерю у мішечках з фольги

Ми знайшли ідеальний варіант сімейної вечері, яка має показний вигляд та з легкістю готується. Це — запечені в мішечках з фольги картопля з м'ясом.