facebook

Хто така Олена Залужна: найцікавіші, але маловідомі факти про дружину “Залізного генерала” Валерія Залужного

Валерій Залужний, відомий як "Залізний генерал", став символом незламності та мужності України у важкі часи. Але за кожним великим чоловіком стоїть сильна жінка, і Олена Залужна — не виняток.

Хоча вона залишається в тіні слави свого чоловіка, її роль у його житті та особистий внесок у родину вартий уваги. Ось кілька цікавих, але маловідомих фактів про дружину легендарного Головнокомандувача Збройних Сил України.

Сімейне життя: більш ніж два десятиліття разом

Олена і Валерій Залужні відтоді як познайомилися стали нерозлучними. Їхній шлюб триває понад 20 років, і цей союз витримав безліч випробувань. Олена завжди була підтримкою для чоловіка, особливо у важкі моменти, коли служба на першому місці, а родина іноді залишається в тіні.

Разом із чоловіком вони виховали двох дітей від попередніх шлюбів, а от спільної дитини не нажили. Відомо, що молодша донька, закінчивши Одеський медичний університет, здійснила свою мрію і стала лікарем, а старша пішла стопами батька й обрала військову кар’єру.

Про саму Олену, зі зрозумілих причин, дізнатися багато не вдається. Але відомо, що жінка за фахом економіст і тривалий час була співробітницею “Укргазбанку”.
До війни подружжя Залужних мало хобі. Вони у вільний час полюбляли мандрувати пішохідними маршрутами України.

Про те, що вона та її чоловік обожнюють один одного свідчать численні фото, на яких пара завжди посміхається, обіймаючись. І генерал при цьому втрачає своє “залізо” і виглядає ніжним та чуйним закоханим.

Подружжя Залужних. Скриншот фото з Мережі

Сама ж Олена відома своєю скромністю і небажанням привертати до себе зайву увагу. Вона рідко з’являється на публіці та за можливості уникає медійного розголосу.

Втім, вірна дружина завжди поруч: хоч у важкі часи, коли її генерал став Головнокомандувачем ЗСУ під час війни, хоч зараз, коли його призначили Надзвичайним і Повноважним Послом України у Велику Британію. Вона продовжує бути тією людиною, яка допомагає йому зберігати внутрішню силу.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?