«При Кучмі такого не було». Чоловік Дорофєєвої зробив заяву

Володимир Дантес порадив насолоджуватися життям за будь-яких обставин.

Український співак Володимир Дантес на своєму акаунті в Instagram оприлюдним нове фото. На знімку він позує у сонячному промінні. У тексті музикант у жартівливій формі прокоментував погоду та порекомендував своїм підписникам насолоджуватися життям, незважаючи на дощі та холод.

«Можна довго нарікати на погоду. Говорити, що літо вже не те. За часів Кучми такого не було. А можна просто між дощами знайти кілька годин сонця і насолодитися ним. Вибір за нами», – написав Дантес.

 

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.