facebook

“Стану президентом”: чемпіон Олександр Усик розповів, що планує робити після завершення боксерської кар’єри

Олександр Усик, досягнувши всіх можливих вершин у боксі, замислився про іншу сферу діяльності. Знаменитий українець замахнувся на крісло міністра або навіть президента.

Здобувши всі чотири пояси – WBA, WBO, WBC та IBO – суперважковик Олександр Усик замислися, що робити далі. Розпрощавшись з боксерською кар’єрою, видатний спортсмен планує очолити Федерацію боксу України, ставши її президентом.

Олександр Усик хоче стати президентом

Якщо запропонують, то Усик з радістю погодиться обійняти крісло міністра спорту. При цьому Олександр Олександрович відзначив:

“Бокс не залишу. Він завжди буде зі мною. Я працюватиму в боксі. Допомагатиму боксу. Це частина мого життя”.

Окрім обов’язків чиновника іменитий боксер збирається ще й займатися бізнесом, розповів Олександр журналістам NV. Коли у нього спитали, чи має Усик амбітні плани на посаду президента країни, він відповів категоричною відмовою. Мовляв, політика йому абсолютно не цікава.

Олександр Усик хоче стати президентом

На сьогодні усе, що робить боксер, співвідноситься з його сумлінням. А у президентському кріслі доведеться домовлятися зі своєю совістю. А Усик не готовий йти на подібні компроміси.

Звісно, Олександру потрібно багато працювати, щоб утримувати велику родину. Цьогоріч і без того багатодітна сім’я поповнилася ще однією донечкою, яку щасливі батьки назвали Марійкою.

На жаль, під час пологів дружини Усика Катерини Олександра в Києві не було. Тож породіллі довелося все робити самотужки. Та якось владналося. Наприкінці січня Катя стала мамою вчетверте, а тато побачив дитину по відеозв’язку.

Нині глава родини надолужує пропущене й практично не спускає з рук свою ясочку, якій уже минуло пів року. Колись Усик казав, що мріє про п’ятеро дітей, тож Катерині слід готуватися до ще одних пологів.

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?