Обрали молодих та сильних: Матвєєва, Астафʼєва та Булітко поділились, як після 40 закохати в себе юнаків

Українські зірки розповіли про своїх молодих чоловіків. Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва та Вікторія Булітко розповіли, як змогли закохати в себе молодших за себе чоловіків.

Кожне кохання – індивідуальність, у кожної людини різні смаки, різні вподобання, але наскільки прекрасно мати поруч із собою людину, яка тебе підтримує у всьому та доводить кожного дня, що кохає тебе більше за всього. Чи може у такому випадку взагалі виникати питання – чи грає роль різниця у віці?

Українські зірки розповіли, як їм вдалося побудувати міцні стосунки з чоловіками, які набагато молодші за них – Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва та Вікторія Булітко.

Надія Матвєєва обрала для себе коханого, який молодший за неї – чоловік має різницю у віці з відомою телеведучою у 20 років. Та майже одноліток її сина.

Зірка майже не розповідає про свого обранця та намагається якомога більше приховати – це бажання коханого, який не хоче ставати публічною людиною. Чоловік Надії пов’язаний із медичною справою та не має ніякого відношення до шоу-бізнесу, підтримує кохану, але не має бажання ставати також популярним і відомим.

Надія розповідала, що на початку відносин в них виникало питання з приводу різниці у віці, але згодом зрозуміли, що коханню немає перешкод.

Матвєєва, Астафʼєва та Булітко розповіли, як закохали в себе молодих
Матвєєва, Астафʼєва та Булітко розповіли, як закохали в себе молодих

Співачка Даша Астаф’єва також має чоловіка, який молодший за неї. У пари різниця у віці всього в 10 років і зірка також приховує особистість свого обранця. Аудиторія має лише припущення, ким може бути її чоловік – підприємець Григорій Черкаський. Чоловік має власні фото в інтернеті, через які якраз і мають підозру фоловери.

Жінка познайомилась зі своїми коханим у складний час – під час початку повномасштабного вторгнення, тоді чоловік став ковтком свіжого повітря та зміг морально врятувати жінку від всієї стресової ситуації навколо, а ще й дав стимул і мотивацію рухатися далі.

Матвєєва, Астафʼєва та Булітко розповіли, як закохали в себе молодих
Матвєєва, Астафʼєва та Булітко розповіли, як закохали в себе молодих

Вікторія Булітко також обрала для себе молодшого за себе коханого, точна різниця невідома публіці, але жінка натякала, що її чоловік молодший за неї більше, ніж на 10 років.

Його звати Кирило та вони пов’язані у роботі, він також з “Дизель шоу” – концертний звукорежисер, а зараз разом із коханою має власний музичний дует, разом випускають пісні. У жінки це був перший шлюб в житті, але кохання не має перешкоди у віці.

Матвєєва, Астафʼєва та Булітко розповіли, як закохали в себе молодих
Матвєєва, Астафʼєва та Булітко розповіли, як закохали в себе молодих

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.