facebook

“Жертва задля дитини”: 40-річна Джамала поскаржилась на труднощі материнства у домі з трьома дітьми

Відома українська співачка, яка не так давно стала мамою втретє, розповіла, як непросто виховувати дітей. Знаменитість визнала, що їй вдається робити, а чого вона не може.

Джамала, відома українська співачка, розповіла журналістам шоу “Ближче до зірок”, як вона виховує дітей і поєднує материнство з роботою. Як зізналась знаменитість, її обранець завжди готовий допомогти їй із материнськими обов’язками.

Джамала про виховання дітей

Як зізналась в інтерв’ю знаменитість, троє дітей – не проста задача для неї. Хоча з боку може здаватись, ніби артистка встигає все і навіть не втомлюється, втім це зовсім не так. Джамала зізналась, що вона знаходиться у пошуку балансу між роботою та дітьми.

За словами зірки, материнство є важким трудом. Зірка пригадує, що кожне годування дітей відчувається так, ніби мати щойно займалась декілька годин у спортивній залі.

“Це сто відсотків жертва задля дитини”, – зізналась знаменитість.

Джамала зізналась, що виховувати трьох дітей не так просто, але її чоловік зірці допомагає
Джамала зізналась, що виховувати трьох дітей не так просто, але її чоловік зірці допомагає

Зірка розповіла, що старший син ходить до школи, а середній – у дитячий сад. А ось Алім, наймолодший син артистки, завжди перебуває поруч із нею. За словами Джамали, діти усвідомлюють, що їхня мама повністю належить їм.

Бекір Сулейманов, чоловік відомої української співачки, часто допомагає дружині. Так, наприклад, він завжди намагається забрати собі дітей, поки його кохана займається власними справами – наприклад, записує нові пісні. Втім, Джамалі від цього не набагато простіше.

Джамала зізналась, що виховувати трьох дітей не так просто, але її чоловік зірці допомагає
Джамала зізналась, що виховувати трьох дітей не так просто, але її чоловік зірці допомагає

Артистка поділилась, що вся складність полягає не в тому, щоб із кимось залишити дітей, а в тому, щоб звільнити від думок про господарство голову. За словами Джамали, неможливо займатись творчістю, коли на думці тільки діти й побут.

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?