facebook

77-річна Софія Ротару вперше за довгий час вийшла на зв’язок: на публіку звернулась до свого сина Руслана

Відома українська співачка Софія Ротару вперше за довгий час вийшла на зв'язок і звернулась до свого сина Руслана Євдокименка. Зірка привітала його зі святом.

Софія Ротару, відома українська співачка, ніколи не була любителькою вести сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Втім, час від часу знаменитість з’являється в особистому блозі. Так сталось і нещодавно. Вона публічно звернулась до свого сина після довгого мовчання.

Так, на своїй Інстаграм-сторінці Софія Ротару привітала власного сина Руслана Євдокименка з особливою для нього подією. Зірковий нащадок не так давно відзначив день народження. Його мама опублікувала їхню архівну фотографію на честь свята.

Ротару звернулась до свого сина

Відзначав свій день народження Руслан Євдокименко 24 серпня. На світлині, яку його мама Софія Ротару оприлюднила на честь сімейного свята, рідню було просто не впізнати – за більш як 50 років змінились і відома українська співачка, і її син.

Українська співачка Софія Ротару вперше за довге мовчання вирішила звернутись до свого сина
Українська співачка Софія Ротару вперше за довге мовчання вирішила звернутись до свого сина

Зіркові мама та син позували на тлі красивого природного краєвиду. Знаменита артистка тримала дитину на руках, поки той щиро усміхався. В описі до фотографії зірка назвала його своїм любим сином. Втім, із вітаннями вона не заморочувалась. Ймовірно, всі ніжні слова Ротару сказала йому особисто.

Українська співачка Софія Ротару вперше за довге мовчання вирішила звернутись до свого сина
Українська співачка Софія Ротару вперше за довге мовчання вирішила звернутись до свого сина

Також 24 серпня в Україні відзначали День Незалежності. З нагоди цього свята знаменитість також опублікувала вітання. Софія Ротару звернулась до рідної країни, показавши національну символіку та скульптуру Батьківщини-матері. Втім, зі святом Незалежності зірка привітала підписників так само лаконічно – вона не стала вигадувати багато підписів і публікувати безліч фотографій і відео.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.