facebook

Готочкіній наснилося, що Цимбалюк її зрадив: помста розлюченої жінки не забарилася – Тарас не очікував

Тарас Цимбалюк на таке ставлення з боку Світлани Готочкіної не очікував. А все через поганий сон, який наснився коханій актора. Напевно, саме через нього дівчина вранці встала не з тієї ноги.

Тарас Цимбалюк виклав у свій Інстаграм-акаунт веселий ролик. Щоправда, сміятися з відео будуть підписники, а от головному герою знімань було якось не дуже комфортно. Актор показав, як снідає вранці на кухні.

Тихо-мирно сидить і чекає, коли Свєта подасть сніданок. Та білявка виявилася не в доброму гуморі. Напевно, встала не з тієї ноги. Оскільки на стіл до чоловіка спочатку прилетіла тарілка з млинцями, потім виделка.

Тарас Цимбалюк зрадив Готочкіну уві сні

А коли Цимбалюк хотів мирно попити чаю, Готочкіна неначе оскаженіла й почала з усієї сили лупцювати благовірного рушником. Причина виявилася несподіваною. Виявляється, Світлані наснився сон, в якому Тарас зрадив її.

От білявка й зшаленіла та взялася вправлятися з рушником. Цимбалюку залишилося тільки мовчки увертатися від ударів. Актор підписав кумедне відео коротко:

“Добрий ранок!”

Колежанка Тараса Наталя Денисенко відразу ж пригадала подібний власний випадок із життя, зізнавшись:

“У мене таке було, то я прокинулася й ледве не побила Федінчика”.

На жаль, останні 2 роки в красуні немає можливості шмагати благовірного рушником щоранку, оскільки Андрій перебуває у лавах ЗСУ. Та все ж іноді отримує відпустку. Ось і цей День Незалежності подружжя провело разом із синочком на карпатських теренах.

Тарас Цимбалюк зрадив Готочкіну уві сні

Зірка “Спіймати Кайдаша” Григорій Бакланов дав колезі слушну пораду, певно, теж із власного досвіду:

“Все одно треба вибачатися”.

А хтось із підписників пояснив причину такої неадекватної поведінки Світлани:

“Всі питання до ретроградного Меркурія”.

Інші намагалися втішити Цимбалюка, ще більш роз’ятривши серце: мовляв, добре, що виделка опинилася на столі, а не в його спині.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.