facebook

Сукня-зефірка і наречений-іноземець: який вигляд мала “екс-українка” Ані Лорак у день свого пишного весілля

У 2009 році Ані Лорак вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Вони зіграли пишне весілля, на яке витратили сотні тисяч доларів.

Весілля співачки Ані Лорак, яке відбулося у 2009 році, було одним з найрозкішніших і найпишніших у ті часи. Артиста вийшла заміж за свого коханого з Туреччини Мурата Налчаджиоглу. Варто відзначити, що на той момент Лорак вже була популярною та багатою артисткою, а Мурат був звичайним працівником турецького готелю.

Лорак ніколи не приховувала, що вийшла заміж за звичайного чоловіка без статків, бо по-справжньому у нього закохалася. Та той факт, що Мурат не був дуже багатим, не завадив співачці влаштувати розкішне весілля, на яке вона витратила сотні тисяч доларів.

Яким було весілля Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу

Весілля Лорак і Налчаджиоглу проходило 22 серпня 2009 року в Туреччині, в одному з найдорожчих готельних комплексів країни на березі моря. Весілля було на 200 людей. Крім родичів і друзів наречених було багато зірок шоу-бізнесу.

Весілля Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу
Весілля Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу

Весілля було дійсно помпезним. Весь обслуговуючий персонал ресторану був одягнений у костюми з крилами ангелів. На столах були найдорожчі делікатеси та елітні напої.

Наречена за вечір змінила кілька суконь. Так, головна сукня, в якій була Лорак, була пишною, оздоблена дорогоцінним камінням і мала 5-метровий шлейф, який весь був оздоблений трояндами.

Якою нареченою була Ані Лорак
Якою нареченою була Ані Лорак

Ближче до завершення вечора наречена переодягнулася у більш зручну сукню, яка виглядала не менш ефектно. Сукня була приталеною та оздобленою мереживом.

Весілля Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу
Весілля Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу

Шлюб Мурата Налчаджиоглу і Ані Лорак тривав 10 років. У 2019-му подружжя розлучилися через подружню зраду чоловіка. Зараз кожен із екс-подружжя живуть своїм життям та вони продовжують спілкуватися і підтримувати зв’язок, адже мають спільну доньку – 13-річну Софію.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?