Куди зник Павло Костіцин, від якого Надія Матвєєва отримала пропозицію вийти заміж: містичне зникнення

Павло Костіцин, який раніше працював на телебаченні, останні 2 роки не виходить на зв'язок. Він не зніс свої соцмережі, як колега Андрій Доманський, але шанувальникам не дає про себе знати.

До Києва 23-річний Павло Костіцин приїхав, щоб навчатися в інституті Карпенка-Карого. Роботу собі знайшов на “Нашому радіо”, де згодом обійняв посаду програмного директора.

Жіноча половина глядачів телеканалу “Інтер” пам’ятає Павла за романтичними програмами “Перехрестя кохання” та “Кохання з першого погляду”. Згодом Костіцин обрав для себе надприродну тематику.

Де нині перебуває Павло Костіцин

Тож фани “Битви екстрасенсів” і “Містичних історій” милувалися ведучим на телеканалі СТБ. Чоловік і сам вважав себе трішки екстрасенсом, адже володів гарно розвиненою інтуїцією, а ще бачив віщі сни.

Сам серцеїд не зустрів справжнього кохання. Коли майже за 7 років стосунків розстався з дівчиною, вирішив залишатися холостяком. Чутки про роман ведучого з колегою Надією Матвєєвою, швидше за все, розповсюдилися заради піару.

Де нині перебуває Павло Костіцин

2015-го пара навіть оголосила про заручини, а Надя приміряла весільну сукню. Їх частенько бачили поряд на світських заходах, та згодом усе зійшло нанівець. До весілля справа не дійшла.

Після повномасштабного вторгнення ніхто з широкого загалу Костіцина не бачив. Його шоу “Містичні історії” передали Тарасу Цимбалюку. А соцмережі перестали поповнюватися новим контентом.

Усе ж деяку інформацію з Інстаграму можна дістати. Акаунт українця нині значиться за Німеччиною. Тож, швидше за все, Павло перебуває десь зовсім поряд з Олегом Вінником. Можливо, навіть обмінюються городнім насінням, щоб влаштовувати екогороди на балконах своїх квартир.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.