facebook

Спробувала насмажити червоних млинців: домашнім так сподобалося, що просять лише такі – моя імпровізація

Коли подаю до столу не звичайні млинці, а червоні, всі ахають. Рецептура приготування тіста дуже проста. Використовую натуральний барвник, який роблю з бурякового соку.

Вам знадобиться:

  • 180 мл молока;
  • 160 г борошна;
  • 120 мл бурякового соку;
  • 50 мл вершкового масла;
  • 2 яйця;
  • 2 ст.лож. цукру;
  • 2 ст.лож. олії;
  • 0,2 ч.лож. солі.
Червоні млинці на молоці та з буряковим соком

Щоб зробити червоні млинці, першим ділом відваріть буряк, а потім відтисніть із плодів сік. З магазинного соку краще не робити це, бо невідомо, які будуть наслідки. Вершкове масло розтопіть.

В окрему мисочку розбийте яйця. Додайте цукор та сіль. Ретельно перемішайте, щоб вийшла однорідна маса. Влийте молоко. Після цього додайте буряковий сік. Перемішайте вінчиком до однорідності.

Червоні млинці на молоці та з буряковим соком

Влийте розтоплене вершкове масло та олію. Знову перемішайте. Просійте борошно й додавайте у тісто частинами, ретельно перемішуючи. Стежте за консистенцією – маса має бути рідкою без грудочок. Можливо, борошна знадобиться трішки менше або навпаки більше.

Червоні млинці на молоці та з буряковим соком

Пательню розігрійте на вогні. Влийте олію. Наливайте потроху тіста й смажте на сильному вогні 1 хвилину. Потім переверніть млинець і смажте ще пів хвилини. Сильно не засмажуйте, щоб не втратити гарний червоний колір.

Червоні млинці на молоці та з буряковим соком

Червоні млинці практично не рвуться. Смажаться дуже швидко, тож не встигатимете змінювати їх на сковорідці. Якщо не перетримаєте на вогні, вийде не лише гарний колір, але й ніжний велюровий малюнок.

Олію обирайте рафіновану, бо у такої точка димлення значно вища. Червоні млинці можна подавати, виклавши гіркою, зі сметаною, варенням чи медом. А можете начинити кисломолочним сиром.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?