“Я нікуди не тікав, щоб кудись повертатись”: Олег Винник вперше прокоментував своє зникнення на 2,5 років

Олег Винник довгий час мовчав та ніяк не з'являвся на публіці. Після анонсу нової пісні, після 2.5 років, артист нарешті вийшов на зв'язок та відповів, як ставиться до критики зараз.

Відомий український співак Олег Винник зник з інфопростору на початку повномасштабного вторгнення, чоловік покинув Україну та перебував весь час за кордоном. Артист небагато з’являвся у новинах та дав за цей час лише одне інтерв’ю.

За словах Винника, до Німеччини він поїхав не просто так, а щоб лікуватися від хвороби, з якою в Україні не розуміють, що робити. Тому на деякий час Олег Винник безслідно зник та перестав будь-де виходити на зв’язок. Проте, українське суспільство не повірило артисту, що все так співпало і він поїхав просто лікуватись.

В суспільстві на чоловіка не чекають, його повернення сприймають як «передумав». Нещодавно артист анонсував нову пісню «Мої люди», що була опублікована до Дня Незалежності України. Тоді українці одразу не сприйняли цю подію.

Прихильники співака розділились на дві частини, одні дуже раді поверненню чоловіка на сцену та вже очікують на його концерти, а інші навпаки – не хочуть бачити артистка в Україні та відносять його до списку «втікачів».

Сам Олег деякий час не коментував ніяк своє повернення, на початку на це відреагувала його команда, яка запевнила, що Винник весь час дійсно лікувався і при будь-якій можливості допомагав фінансово українським захисникам. А також команда артиста запевнила, що він вже довгі роки до війни жив у Німеччині, тому мав право їхати туди, де в нього дім.

Олег Винник вперше прокоментував своє зникнення
Олег Винник вперше прокоментував своє зникнення

Зараз артист вже не втримався й теж відповів на обурення аудиторії та спробував виправдатися. Понад двох років мовчання зі сторони артиста – але за його словами, весь час він подумки був з Україною.

“Я нікуди не тікав, щоб кудись повертатись, це не в моєму стилі… Я не заробляв на війні, а все віддавав, віддаю і буду віддавати далі”.

Співак розповів, що він планує продовжувати свою кар’єру і вже багато пісень у процесі написання, які він невдовзі зможе вже анонсувати.

Олег Винник вперше прокоментував своє зникнення
Олег Винник вперше прокоментував своє зникнення

Проте кількість критики в сторону артиста все одно не зменшується, але він намагається не реагувати та не зважає уваги на все це.

“Мені байдуже, хто і що говорить та видумує. Мене цікавить тільки те, коли настане перемога і коли ми будемо жити в мирі”.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.