“Тримайся”: Влад Яма, який вже понад 2 років живе у США, згадав про Україну та намагався підтримати громадян

Хореограф Влад Яма вже понад двох років не проживає в Україні, але все одно згадує батьківщину у своєму блозі. Колишня українська зірка підтримав українців.

Український хореограф Влад Яма вже декілька років не відвідує Батьківщину та проживає далеко за кордоном – у США. Чоловік виїхав туди на самому початку повномасштабного вторгнення і на довгий час зник з інфопростору.

На сторінці дружини Влада Ями іноді були публікації, як їх сім’я допомагає збирати гуманітарну допомогу біженцям та як вони намагаються внести свій вклад у допомозі.

Але українське суспільство відносить тепер колишню українську зірку до «втікачів», які виїхали з країни та замовчують. Проте, Влад Яма бере участь за кордоном у благодійних заходах та вносить свій невеликий вклад у допомогу.

Місяць тому хореограф взяв участь у благодійному забігу разом зі своєю родиною та друзями, вхід на подію був за донат, який врешті передали на допомогу українським захисникам.

Але українці все одно налаштовані до Влада Ями скептично, а деякі навіть й негативно. Нещодавно до США приїздив зі своїм концертом Дмитро Монатік, на якому був присутній Влад Яма, але у якості звичайного гостя, стояв у натовпу як звичайна людина – не зірка, тож, можемо припуститися, що український співак не чекав на такого гостя у себе на виступі та ніяк не відреагував на звернення Ями.

Зараз хореограф працює в Маямі, навчає людей танцювати, продовжує свою справу – хтось ходить на групові танці, а для когось викладає індивідуальне навчання.

Яма все одно не зупиняється і бере участь у благодійному заході, на якому було зібрано кошті на допомогу Україні – а саме для відбудови Охматдиту та на лікування дітей.

На початку липня в Києві ракета впала на лікарню, в якій перебували медперсонал та онкохворі діти зі своїми рідними.

Влад Яма показав у своєму блозі, на якому заході вони побували, де змогли зібрати відповідні кошти. На фото хореограф красується разом зі своєю жінкою та іншими гостями, з якими разом змогли передати допомогу.

 

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.