facebook

Макарони за 50 і котлета за 60: Віктор Павлік привів Репяхову на обід у їдальню – “Найкращий ресторан”

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, яке побачення їй влаштував зірковий чоловік. Артист не став витрачатися на дорогі ресторани і повів жінку у їдальню.

Четверта дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, яку романтику їй влаштував її зірковий чоловік Віктор Павлік. Так, артист запросив молоду дружину на обід в звичайну їдальню.

Запросив мене коханий на обід. А вас куди запрошують ваші чоловіки

, – прокоментувала Репяхова своє перебування у їдальні.

Найкращий ресторан у світі

, – додав Віктор Павлік.

Віктор Павлік влаштував Репяховій побачення у звичайній їдальні
Віктор Павлік влаштував Репяховій побачення у звичайній їдальні

Також дівчина показала, що можна замовити у їдальні, та які там ціни. Так, вибір у цьому закладі був досить великий: різні гарніри, котлети, пиріжки і навіть стейк із сьомги. Ціни у їдальні набагато нижчі, ні у ресторані, але теж не дуже бюджетні.

Так, за порцію макаронів тут потрібно віддати 50 гривень, а за одну курячу котлету – 60. А ось за стейк із сьомги тут просять 200 гривень за 100 грамів страви.

Віктор Павлік влаштував Репяховій побачення у звичайній їдальні
Віктор Павлік влаштував Репяховій побачення у звичайній їдальні

Варто відзначити, що зіркова родина часто обідає та вечеряє не вдома, адже Катя Репяхова не любить готувати і практично ніколи цього не робить. При цьому подружжя не завжди їдять у дороги ресторанах, часто їх можна побачити на заправці, або ж у їдальні.

Нагадаємо, Катя Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка. Дівчина молодша за артиста аж на 27 років, та це ніяк не заважає їхньому подружньому життю.

Репяхова працює концертним директором свого чоловіка, а також має свій невеличкий бізнес – інтернет-магазин дитячого одягу. Та найбільше дівчина заробляє саме зі свого блогу, в якому показує своє повсякденне життя та сімейне життя з Віктором Павліком. І поки хейтери в Мережі звинувачують Репяхову, що вона вийшла заміж за Павліка лише через гроші, сама Катя лише сміється з цих здогадок. Дівчина запевняє, що вже давно заробляє більше свого чоловіка, а вийшла заміж за нього лише через кохання.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.