Ви ахнете, як зараз виглядає перший український репер! Він став чоловіком найгарячішої жінки України

Цей відомий чоловік багато років був на піку популярності в Україні і одружився на найкрасивішій жінці українського шоу-бізнесу. Втім зараз про нього майже забули.

Олексій Потапенко ще зі шкільних років мріяв про популярність, захоплювався музикою і писав пісні. При цьому хлопець займався спортом і після закінчення школи навчатися на вчителя фізкультури. Будучи студентом, Олексій став учасником гурту “Вхід у змінному взутті”. Хлопець читав реп і виступав у нічних клубах. При цьому сам Олексій та його батьки не вірили в те, що музика зробить його популярним та буде приносити дохід, тому після закінчення першої вищої освіти він вступив в економічний університет, де отримав ступінь Магістра.

Як Потап виглядав в юності
Як Потап виглядав в юності

Та все змінилося у 2006 році, коли Олексій вирішив створити дует з дівчиною-вокалісткою. Так, з’явився гурт “Потап і Настя”, який відразу став шалено популярним.

Більше 10 років Потап був одним з найвідомішим та найвпливовішим артистом в українському шоу-бізнесу. Крім того, він являвся співвласником продюсерського центру, який продюсував головних зірок країни.

Де зараз знаходиться Потап
Потап показав, як змінився за понад 20 років на сцені

Та все змінилося в лютому 2022 року. Поки в Україні розгорталася повномасштабна війна Потап “розслаблявся” в Іспанії. зараз в Україні Потапа називають втікачем, а його музика не користується попитом. Більше того, Потап втратив свою частку в продюсерському центрі і більше не має ніякого впливу на український шоу-бізнес.

За останній 2 роки Потап також змінився зовні. Фоловері відмітили, що репер різко постарів, набрав зайву вагу, а також став виглядати набагато старше свого віку.

Потап показав, як змінився за понад 20 років на сцені

Наразі Потапу всього 43 роки та виглядає він мінімум на 10 років старше. Сива борода та зайва вага додають йому років.

До слова, втративши популярність в Україні, Потап вирішив розвивати кар’єру за кордоном. Зараз репер практично не приїжджає на Батьківщину.

Популярне

Схожі статті

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?