facebook

87-річна Ада Роговцева закружляла в танці з 51-річним холостяком Ахтемом Сеітаблаєвим: всі аплодували!

Ада Роговцева й не думає зазирати у паспорт. Попри 87-річний вік, акторка залюбки виходить на сцену. Ще й кружляє у парному танку з на 36 років молодшим Ахтемом Сеітаблаєвим.

Виставу “Будьте як вдома” донька Ади Роговцевої Катерина Степанкова поставила 15 років тому. Спочатку актори говорили російською, а одну з ролей грав Павло Лі. Потім була 2-річна перерва. І врешті постановку відновили.

От тільки відтоді багато дечого змінилося. Павло Лі загинув, волонтерячи у Бучі й допомагаючи людям покинути окуповане місто. Тож тепер решта акторського колективу кожну виставу присвячує колезі.

87-річна Ада Роговцева танцює на сцені

Його роль Степанкова вирішила нікому не віддавати. Натомість ввела у дійство двох дітей-підлітків. Звісно, вистава стала україномовною. Ада Миколаївна, попри поважний вік, теж не відмовилася від гри.

Залюбки виходить на сцену, зі сльозами на очах пригадуючи Пашу Лі. Адже раніше у фіналі завжди притискала його голову до грудей. Роговцева обожнювала цього актора. Він їй був як найближчий товариш.

87-річна Ада Роговцева танцює на сцені

Тепер під час дійства роблять перерву, влаштовуючи благодійний аукціон, збираючи кошти для допомоги нашим захисникам. Лотами є всілякі військові штуки, в тому числі й трофейні. А наостанку Ада Миколаївна завжди просить не витрачати гроші на квіти акторам, а краще спрямувати їх на допомогу ЗСУ.

87-річна Ада Роговцева танцює на сцені

Є у виставі сцена, де героїня Ади Роговцевої виконує танго разом з Ахтемом Сеітаблаєвим. Глядачі у залі не можуть відвести очей від граціозних рухів акторки. Жодних натяків на болі в спині чи скрип у колінах. Все просто ідеально. Та й кавалера підібрали дамі пристойного – служить у лавах ЗСУ, тож в його руках Ада Миколаївна почувається легко й спокійно.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.