Ніна Матвієнко посмертно отримала державну нагороду від президента: “Національна легенда України” (ФОТО)

Стала Національно легендою України – Ніна Матвієнко була нагороджена президентом України новою відзнакою, чим поділилась її донька Тоня.

Тепер стала Національною легендою України. Донька Ніни Матвієнко показала у своєму блозі нагороду своєї матусі, яку отримала від президента України. Ніна Матвієнко стала Національною легендою, нагороджена посмертно.

Ніна Митрофанівни немає менше року, але її пам’ятати будуть ще довгі роки, і тепер з новим званням – легендою. Українська співачка та акторка має також інші премії та нагороди, наприклад, Герой України.

Народної артистки не стало на 76 році життя, наприкінці 2023 року, її поховали в Києві на відомому кладовищі – Звіринецькому.

Ніна Матвієнко стала Національною легендою України
Ніна Матвієнко стала Національною легендою України

Життя Ніни Митрофанівни було нелегким, вона народилась у багатодітній сім’ї, їх було 11 дітей. У батьків не було багато часу на виховання дітей та всім звісно не могли приділити увагу, тому цим займались старші брати й сестри, які разом виховували молодших.

Про своє дитинство жінка згадувала без усмішки, все, що доводилось бачити їй я дитині, це постійну роботу. А променем сонечка були лише свята, й то, коли лише все було добре.

Коли дівчинка підросла, батьки прийняли рішення віддати її до інтернату, де також життя не пішло як по маслу та майбутня українська легенда постійно “отримувала” від вихователів.

Проте, завдяки одній з викладачів, Ніна почала займатися професійно вокалом та не полишати цю справу, після цього вона почала відвідувати вокальну студію.

Але, коли завершила інтернат, їй довелось влаштовуватись на різні види роботи, які не мали до творчості жодного відношення. Лише через деякий час вона змогла повернутися до співу – випадково. До естрадного ансамблю набирали дівчат й жінка вирішила спробувати себе, але отримала тоді відмову та не змогла потрапити до колективу.

Жінка не полишала свою справу та з кожним роком шукала можливості, аби поринути у цю справу – записувалась в студії. Після закінчення вокальної студії при хорі, вона почала успішно гастролювати й таким чином почалась її історія, її творчий напрямок, до якого вона йшла довгі складні роки.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.