Брежнєва, Єфросиніна, Фреймут та інші знаменитості похвалилися дорослими доньками

Деякі зіркові діти дуже схожі на своїх матусь.

Українська телеведуча Маша Ефросиніна народила доньку Нану у 2004 році. Дівчина зовнішністю дуже схожа на Марію. Ведуча неодноразово говорила, що вважає Нану не лише донькою, а й подругою.

Колега Єфросиніною Ольга Фреймут вперше стала мамою у 2006 році, коли народила дівчинку Злату. Незважаючи на юний вік, вона вже думає про доросле життя. Фреймут зізналася, що її донька не планує виходити заміж, але зірка сподівається, що з часом вона змінить думку.

Українська співачка Тоня Матвієнко народила дочку у 17 років. Дівчинку вона назвала Уляною. Зіркова мама пишається 21-річною донькою. І називає її працьовитою та наполегливою.

Співачка Анна Сєдокова мама 15-річної Аліни. Спершу дівчинка жила в Америці, згодом переїхала до Москви. За словами Анни, Аліна їй повністю довіряє, розповідає про проблеми, які вони разом намагаються вирішувати.

Колишня учасниця гурту «Віа Гра» Віра Брежнєва стала мамою у 2001 році. Тоді на світ з’явилася дочка Соня. Зараз дівчина живе та навчається в Америці.

Брежнева с дочками

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.