“Цього в неї не забереш”: відомий артист висловився в бік Софії Михайлівни Ротару та похвалив легенду

Відомий український співак вирішив підтримати Софію Ротару та висловився в її бік. Жінка понад двох років майже не з'являється на публіці та вже має різні думки у свою сторону.

Українська естрадна співачка має мільйони шанувальників та дуже велику аудиторію прихильників, жінка довгі роки виступає в Україні та обожнює нашу культуру, хоча сама родом з Молодови.

Останні два роки Софія Ротару майже не з’являється в соцмережах та уникає зайвий раз сторонніх очей, тому побачити десь зірку – майже нереально. За словами рідної сестри, на початку повномасштабного вторгнення Софія Михайлівна перебувала у київській області. У своєму будинку.

Зараз молодша сестра у своєму останньому інтерв’ю відмовилась розмовляти на тему Софії, проте зазначила, що вона жива й здорова, в неї все добре. Тому де дійсно зараз перебуває легендарна співачка – невідомо.

Відомий співак Дворський розповів секрет Софії Ротару
Відомий співак Дворський розповів секрет Софії Ротару

Жінка реагує на російську агресію та у своєму блозі час від час підтримує українців, зазначаючи, що вона против  злочинів, які коїть росія.

На початку повномасштабного вторгнення жінка висловила свою позицію, не дивлячись на те, що все ж таки мала концертну діяльність в рф після 2014.

Тому в бік співачки є різні погляди зі сторони прихильників, хтось пишається нею, а хтось тепер ставиться із не розумінням.

А от співак Дворський вирішив підтримати колегу та пригадав ситуацію, по якій можна судити – яка людина Софія Михайлівна.

У своєму останньому інтерв’ю чоловік зазначив, що він був гостем на весіллі середньої сестри Ауріки й старша сестра захопила його тим, як завжди піклується про своїх близьких.

“Вона все життя дуже дбала про своїх рідних – цього в неї не забереш. Батькам, сестрам, братам – усім дуже допомагала матеріально і морально. Вона молодець”.

Зараз Ауріка не розповіла, як часто бачиться з своєю сестрою, але разом вони не проводили останні свята через якісь причини. На питання від журналіста, Ауріка Ротару відповіла, що останні свята вона проводила зі своєю сім’єю – донькою, її чоловіком та дитиною.

Нещодавно Софія Ротару відсвяткувала своє 71-річчя, але поруч не опинилось її рідної сестри.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.