facebook

Поціловані долею: “золоті діти” артистів – Маша Полякова, Соня Євдокименко, Злата Мітчелл, Потап-молодший

Маша Полякова, Соня Євдокименко, Злата Мітчелл, Андрій Потапенко – всі ці зіркові діти відомі з пелюшок і вже знають, що таке бути медійними та знаменитими.

Хтось мріє про популярність і роками і ніяк не може її досягти, а хтось отримує популярність “у спадок”, коли народжується в сім’ї відомих людей. Що відомо про дітей найпопулярніших зірок українського шоу-бізнесу?

Маша Полякова

Маша Полякова зізналась, чому більше не навчається у лондонському університеті
Що відомо про дітей зірок: Маша Полякова

Старшій дочці співачки Олі Полякової Маші 19 років. Дівчина з дитинства мріяла бути відомою та популярною, як і її мама і їй це вдалося.

Свій Інстаграм-блог Маша Полякова почала вести ще у 14 років. Дівчина завжди поводила себе досить ексцентрично і провокативно, що привертало увагу до її блогу все більше і більше людей.

Зараз Маша навчається у музичній консерваторії і являється солісткою молодіжного гурту “Шви”. Донька Полякової хоче стати відомою співачкою і перевершити свою зіркову маму.

Злата Мітчелл

17-річна донька Ольги  Фреймут Злата Мітчелл кардинально змінила колір волосся17-річна донька Ольги  Фреймут Злата Мітчелл кардинально змінила колір волосся
Що відомо про дітей зірок: Злата Мітчелл

Старша донька телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл також з дитинства прагнула до медійності. В ранньому віці Злата регулярно брала участь у різних телевізійних проєктах і постійно світилася на телебаченні.

Та після 14 років бажання Злати “потрапити в телевізор” значно зменшилося. Дівчина забажала отримувати освіту в США. Так, після 9 класу Мітчелл вступила в приватну американську школу і переїхала в Штати. Там донька Фреймут жила в гуртожитку і отримала престижну освіту.

Соня Євдокименко

Онучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала свого немолодого нареченого
Що відомо про дітей зірок: Соня Євдокименко

Онучка Софії Ротару Соня Євдокименко вже багато років живе в США. Там дівчина отримала вищу освіту і активно займається моделінгом та музикою.

Андрій Потапенко

Що відомо про дітей зірок: Андрій Потапенко

15-річний син Потапа від першого шлюбу з Іриною Горовою ніколи не прагнув бути популярним. Багато років поспіль хлопець уникав світських заходах та не хотів фотографуватися для соціальних мереж зіркових батьків.

Та зараз все змінилося. 15-річний Андрій все частіше супроводжує свою зіркову маму на світських заходах і появляється у неї в блозі. Хлопець виріс повною копіє свого батька Потапа: високий зріст, така ж статура, схожі риси обличчя і навіть голос та манера говорити.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.