facebook

Дюймовочки українського шоу-бізнесу: Віка Булітко, Соловій та інші зірки, які дихають у пуп Поляковій

Серед представниць українського шоу-бізнесу є ті, хто не доріс навіть до 160 сантиметрів. Який же зріст у Вікторії Булітко, Христини Соловій та інших "Дюймовочок"?

Героїні нашої сьогоднішньої статті довели, що зріст не грає жодної ролі на шляху до успіху. Не потрібно мати такі довгі ноги, як у Полякової, чи такі модельні параметри, як у Єфросиніної, щоб підкорити публіку. Так, деякі представники українського шоу-бізнесу не доросли навіть до 160 сантиметрів. Це їм аж ніяк не завадило  стати популярними, відомими та бажаними.

Вікторія Булітко

Який зріст у Булітко

Українська акторка, зірка “Ліги сміху” та новоспечена співачка Вікторія Булітко зростом всього 154 см. Та такий невеликий зріст – швидше перевага жінки, ніж недолік. Вона маленька, тендітна, тому і виглядає набагато молодше свого віку. Так, зараз Вікторії 41 рік. Та, дивлячись на неї, їй важко дати більше 30.

Христина Соловій

Христина Соловій розповіла, скільки грошей винна колишньому продюсеру Святославу Вакарчуку
Який зріст у Христини Соловій

Співачка Христина Соловій завжди з’являється на сцені на високих підборах. Це і не дивно, адже зріст артистки всього 155 сантиметрів. Такий зріст анітрохи не заважає Христині бути жіночною та вродливою спокусницею.

Наталія Могилевська

Наталя Могилевська показала свого чоловіка, за якого вийшла заміж
Який зріст у Наталії Могилевської

Співачка Наталія Могилевська вдало приховує свій невисокий зріст підборами. Зріст співачки всього 162 сантиметри. Цікаво, що з екранів телевізора співачка здається дещо вищою.

Юлія Саніна

Юлія Саніна офіційно розпочинає сольну кар'єру без гурту The Hardkiss
Який зріст у Юлії Саніної

Рок-виконавиця Юлія Саніна вища за Могилевську всього на 2 сантиметри. Зріст артистки сягає 164 сантиметри. Крім невисокого зросту Юлія має досить тонку талію і струнку фігуру. Артистка виглядає дуже мініатюрною і їй це дуже пасує.

Олександра Заріцька

Який зріст в Олександри Заріцької

Солістка гурту “KAZKA” має зріст 164 сантиметри. Саме тому пишні форми артиски виглядають так гармонійно з її невисоким зростом.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.