40-річна Слава Камінська вперше показала обличчя бойфренда: вузькі очі, великий ніс, коротка стрижка

Славі Камінській вже 40 років, а вона й досі поводиться, немов дівчинка-підліток. Нікому не показує обличчя бойфренда. Та, здається, тепер ми можемо побачити чоловіка в анфас. Щоправда, є нюанси.

Слава Камінська зробила оптимістичний пост у своєму Інстаграмі, виклавши світлини з відпочинку. При цьому підписала фото у гумористичному стилі:

“Відпустка безробітної жінки”.

“Неангелка” виклала в мережу світлину з ліфта. Слава вбрана у шикарний чорний сарафан з великими червоними трояндами на тканині. Волосся зірки розпущене, але неукладене. А за спиною ховається незнайомець.

Як виглядає бойфренд Слави Камінської

Видно лише маківку з темним волоссям та трішки плечі в чорному піджаку. Чоловік навіть не спромігся обійняти ідеальний стан коханої жінки. Камінська практично повністю перекрила незнайомця своїм тілом, тож можна зробити висновок, що він доволі стрункий.

Натомість на другому фото маємо можливість побачити обличчя бойфренда Камінської. Щоправда, це малюнок – дружній шарж, де у Слави надміру випнуті щічки та неприродно збільшені губи. Зате чоловік, що посміхається поряд, має коротке пряме волосся та стрижку з чубчиком, трішки вузькуватий розріз очей та величезний ніс.

Навряд чи хтось із широкого загалу впізнав би обранця співачки після такої презентації, якби зіткнувся з ним віч-на-віч. Та це вже щось. Отже, схоже на те, що світлин з обіймами та поцілунками залишилося чекати недовго.

Складається враження, що після розлучення з Едгаром Камінським знаменитість уже змінила не одного бойфренда. Оскільки раніше показувала світлини більш міцного чоловіка, вищого на зріст та з животиком.

Був у загашнику “неангелки” й роман із військовим, але він теж виявився нетривалим. Напевно, тому жінка й не показує прихильникам облич, бо змінює кавалерів, немов рукавички, а всі думають, що це одна й та ж людина.

Популярне

Схожі статті

“Люблю, як вперше”: Тіна Кароль розповіла, про що мріяв її чоловік Євген Огір і яку традицію вона заборонила

Напевно всі знають прекрасну та водночас сумну історію кохання зіркової співачки, улюблениці мільйонів — Тіни Кароль. Як вона береже пам'ять про свого чоловіка, як здійснює його мрії, розповімо тут.

“Життя змінилося у класну сторону”: Віталій Козловський розповів про стосунки з дружиною після появи малюка

Сім місяців тому у популярного співака Віталія Козловського народився син Оскар. Про те, як малюк змінив життя та погляди батька на світ, чоловік розповів у короткому інтерв'ю.

“У мене в голові не вкладається”. Світоліна зізналася Притулі, що її вразило після повернення до України

Відома українська спортсменка Еліна Світоліна розповіла про ситуацію, з якою зіткнулась після повернення в Україну. Зірка була неприємно здивована.