facebook

“Чарівний вечір, коли ми всі зібралися”: Ірина Білик з сином Табрізом відвідала Лілію Подкопаєву в Атланті

Ірина Білик разом із молодшим сином Табрізом відвідала Атланту, де мешкає Лілія Подкопаєва з родиною. Звісно, дві українки перетнулися й провели час весело та з користю.

З допису Лілії Подкопаєвої в Інстаграмі ми дізналися, що Ірина Білик цьогорічний День Незалежності зустріла за океаном. З собою у подорож прихопила й молодшого сина Табріза.

Ірина Білик зустрілася з Лілією Подкопаєвою в Атланті

Співачка 24 серпня виступила перед українською громадою Атланти. Гімнастка з чоловіком та найменшою донечкою теж були присутні на концерті. Більше того, третій чоловік олімпійської чемпіонки Ігор Дубінський потрапив до числа організаторів святкового дійства.

Ірина Білик зустрілася з Лілією Подкопаєвою в Атланті

Звісно, Лілія отримала можливість побувати за кулісами та зробити звідти фоторепортаж. Не обійшлося без обіймів з Іриною та знімкування напам’ять. Ігор з донькою Евеліною теж сфотографувався.

Білик під час виконання фінальної пісні запросила на сцену всіх. Серед дітлахів можна побачити й Табріза, й Евеліну, які завзято махають жовто-блакитними прапорцями. На хлопчику до того ж була футболка з зображенням зіркової матусі.

Ірина Білик зустрілася з Лілією Подкопаєвою в Атланті

За тиждень після чудового концерту пристрасті не вляглися, і Подкопаєва написала у своєму Інстаграм-акаунті:

“Емоції, які ми відчули тоді, залишаються такими ж яскравими та незабутніми”.

А ще додала:

“Цей вечір став для нас не просто святом – він подарував нам відчуття єдності, спільної сили та любові до рідної землі”.

Чоловік Лілії Подкопаєвої з донькою Евеліною

Шкода, що старші діти гімнастки – 18-річний Вадим та 17-річна Кароліна – не змогли бути присутні на шоу. Тим часом Подкопаєва похвалилася:

“Я щиро пишаюся нашою громадою Атланти. Ми залишаємося згуртованими, підтримуємо одне одного і не забуваємо про нашу спільну мету — допомогти Україні”.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.