facebook

“У двох перших не склалося, в третьому щаслива”: переможниця Х-фактору Аіда Ніколайчук тричі брала шлюб

Переможниця Х-фактору Аіда Ніколайчук стала на весільний рушник утретє. Розберімося, чому перші два шлюби співачки вийшли невдалими та хто її нинішній обранець.

Про перший шлюб Аіда Ніколайчук згадувати не любить. Це трапилося в її житті ще до того, як на голову жінки звалилася слава, а вона працювала звичайною касиркою у супермаркеті. Сімейне життя не склалося, а подружжя розлучилося. Єдина відрада – залишився син Максим.

Друге весілля

У 34 роки Аіда знову стала на весільний рушник. Причому обранець знаменитості був на 12 років молодшим за свою кохану. З білоруським мотоперегонником Нікітою Подольським артистка зустрічалася 2,5 роки.

Другий шлюб Аіди Ніколайчук із білорусом

Познайомилися вони на стадіоні “Чайка”. Спортсмен назвав голос співачки “кришталевим”, чим підкорив її серце. Потім було листування у соцмережах і врешті за пів року перше побачення.

Пропозицію руки й серця Нікіта зробив, коли пара вирішила познайомити своїх мам одна з одною. Подольський став на одне коліно й простягнув Аіді обручку. Вона заплакала від щастя. Гадала, що кохання назавжди, але й цей шлюб розпався. Разом голубки прожили лише 2 роки

Третій шлюб

У 42 роки Аіда вирішила знову кардинально змінити життя і вийшла заміж за голлівудського каскадера французького походження. 3 роки тому Ніколайчук надумала емігрувати до Америки. Син Максим підтримав матір у цьому рішенні, але сам покидати Україну навідріз відмовився.

Третій шлюб Аіди Ніколайчук з американцем

Як бачимо, колишня підопічна Ігоря Кондратюка часу дарма не гаяла. З Деніелом Лосісеро зіграли весілля в ресторані містечка Бербанк. Аіда похвалилася в мережі світлинами з церемонії, підписавши їх так:

“Молодята! Люблю тебе”.

Гучного гуляння з приводу видатної події у житті пара не влаштовувала. Розписалися та посиділи в ресторані разом із друзями. На жаль, подробиці їхнього знайомства та зародження почуттів Аіда своїм фанам поки не сповістила.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?