Олена Кравець показала своїх підрослих дітей: найскромніший одяг та капці на босу ногу — не балує малюків

Нещодавно Олена Кравець поділилася в Instagram рідкісними світлинами своїх підрослих дітей, які викликали чималий резонанс у соцмережах. А все через їхній простий, скромний одяг і капці на босу ногу.

Олена Кравець відома не тільки своїм талантом і яскравою кар’єрою, але й своєю філософією виховання дітей. Вона завжди підкреслювала, що для неї важливо, аби її діти виростали в атмосфері скромності та розуміння справжніх життєвих цінностей.

На нових фотографіях, втім, як і на ранішніх, її діти виглядають просто і невимушено: одягнені у звичайні футболки, шорти та капці на босу ногу. Такий образ відразу ж викликав хвилю обговорень. Чому такі відомі батьки не балують своїх дітей дорогим одягом і трендовим взуттям? Відповідь Олени проста: діти мають розуміти, що найважливіше — не речі, а те, як ти себе поводиш і що ти з себе уявляєш.

Як відомо, двійню, Катю та Ваню, Олена народила бувши у віці близько 40 років, коли блискуча кар’єра головної комікині “Кварталу” відбулася, а перша донька, Маша, була вже досить дорослою. Вагітна актриса майже до останнього не припиняла роботи і фізично народження малюків далося їй не просто. А от у вихованні дітей зараз досвід минулого їй допомагає. Олена, враховуючи свої помилки у ставленні до старшої доньки, часто ділиться своїми думками з підписниками, як поводитися зі своїми нащадками. Робить вона це не нав’язливо, з жартом, як справжня гумористка. Тому й зробила цей смішний надпис на світлині.

Олена Кравець показала своїх підрослих дітей. Скриншот фото з Мережі

Знають, як гроші заробляються

Серйозно ж Олена зараз шукає нову нішу у медіапросторі, тому активно залучає до проєктів всіх своїх дітей:

“Так сталося, що я нарожала собі купу дітей і тепер вони всі хочуть свої проєкти! )) Тож, після тривалої літньої паузи повертаємось нарешті на наш вже сімейний канал YouTube!”

Чи матиме це успіх, покаже час, але те, що діти фактично працюють разом з мамою, говорить про здорові стосунки в родині, про те, що їм змалечку доводиться зрозуміти, як заробляються гроші на речі, розваги та навчання.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.