Слава Дьомін розповів про роман з екс–холостячкою Ксенією Мішиною: “Я хотів з нею серйозних стосунків”

Телеведучий Слава Дьомін вперше відреагував на чутки про роман з Ксенією Мішиною. Чоловік зізнався, що стосунки у них дійсно були і він хотів побудувати з акторкою серйозні відносини.

Тривалий час теле- та радіоведучу Славі Дьоміну та екс-холостячці Ксенії Мішиній приписували роман. Ці чутки з’явилися неспроста. Прихильники помітили, що Слава і Ксенія проводять багато часу разом у публікують спільні Інстаграм-сторіс.

Слава Дьомін розповів про роман з екс–холостячкою Ксенією Мішиною
Слава Дьомін розповів про роман з екс–холостячкою Ксенією Мішиною

29 серпня, на честь свого дня народження Слава Дьомін на своєму Ютуб-каналі опублікував відео з власним інтерв’ю. Чоловік відповів на найбільш часті питання, які хвилюють його прихильників. Зокрема фоловери цікавилися саме темою стосунків з Мішиною. Телеведучий вирішив розставити всі крапки над “і” і вперше відкрито підтвердив те, що мав стосунки з акторкою.

Так, за словами телеведучого Дьоміна, Ксенія йому дуже подобалася як жінка і він хотів з нею серйозних стосунків. Вони проводили багато часу разом, відпочивали разом. Дьомін навіть познайомився з сином Мішиної і познайомив з нею свого сина. Втім, чомусь їхні стосунки різко припинилися. Слава підкреслив, що не може розповідати, що між ними трапилось, адже це стосується не лише його, а й Ксенії.

Якщо вона захоче, може теж щось про це розповісти

, – додав Дьомін.

Слава Дьомін розповів про роман з екс–холостячкою Ксенією Мішиною
Слава Дьомін розповів про роман з екс–холостячкою Ксенією Мішиною

Варто відзначити, що після розставання з Олександром Еллертом Ксенія Мішина довгий час була самотньою. Акторка не приховує, що має багато запитів до майбутнього обранця і далеко не кожен може бути поряд з нею.

Та не так давно акторка зізналася, що знаходиться у стосунках. Ксенія навіть опублікувала знімки, де показалася в обіймах міцного чоловіка з татуйованими руками. При цьому, на фото не видно обличчя обранця Ксенії. Його ім’я вона й досі тримає у секреті.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.