facebook

Звичайний чоловік “середніх літ”: ось як виглядає повелитель вовчиць Олег Винник без свого довгого волосся

Відомий український співак став популярним із довгою шевелюрою на голові. Втім, без такої фірмової зачіски Олега Винника впізнати доволі непросто.

Олег Винник на сьогодні є одним із найпопулярніших артистів. Знаменитість завоював славу багато років тому та з самої юності носив довге волосся. Він виступав на сцені, гастролював країною та світом, записував нові хіти, але дещо завжди залишалось незмінним – його шевелюра.

Олег Винник із коротким волоссям

Так, у житті знаменитості змінювалось багато. Наприклад, після 24 лютого він переїхав жити до Німеччини. За словами артиста, там він проходив лікування. Проте, навіть у такий період свого життя співак не змінював своєї зачіски.

Побачити артиста в реальному житті з короткою стрижкою неможливо, адже він протягом довгих років лише підрівнює кінчики, а довжину завжди залишає. Втім, на деяких фотографіях зірка збирає волосся у хвостик, а тому можна “прикинути”, як виглядає Олег Винник із коротким волоссям.

Відомий український співак Олег Винник показав, як виглядає в житті з коротким волоссям
Відомий український співак Олег Винник показав, як виглядає в житті з коротким волоссям

Так, на цій світлині відомий український артист позує у світлому костюмі, який одягнув на блакитну футболку. Втім, найбільше в очі впадає зачіска знаменитості. Він зібрав волосся таким чином, що здається, ніби в нього коротка зачіска з особливою укладкою.

Відомий український співак Олег Винник показав, як виглядає в житті з коротким волоссям
Відомий український співак Олег Винник показав, як виглядає в житті з коротким волоссям

Слід зазначити, що такий варіант стрижки відкриває вид на обличчя та зовнішність знаменитості. Чудово видно його очі та риси, а також можна простежити форму обличчя. Втім, така зачіска є доволі незвичною на Виннику, адже всі фанати звикли бачити його з довгою шевелюрою. Проте, навіть такий варіант стрижки личить артистові, хоча й помітно змінює його зовнішність.

Популярне

Схожі статті

“Лід і полум’я”: Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва перетворилися на жінок-вамп у червоному

Якщо у гардеробі жінки є червона сукня, то вона вдягає її зазвичай в дуже особливих випадках. Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва похвалилися саме таким важливим атрибутом одягу.

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.