facebook

Вау, яка: 48-річна Марічка Падалко сукнею-жакетом з “секонду” підкреслила стрункі ноги – це треба бачити

48-річна Марічка Падалко зголосилася продефілювати подіумом. Щоправда, для показу їй дістався жакет, перероблений у сукню, з одягу, що був підібраний на секонд-хенді.

В рамках Українського тижня моди на подіум запросили чимало знаменитостей. Серед моделей помітили й 48-річну маму трьох дітей Марічку Падалко. Телеведуча новин пройшлася подіумом Ukrainian Fashion Week у трішки дивному прикиді.

Марічка вбралася не то у піджак, не то в сукню від львівської дизайнерки Марії Стирчак. Складалося враження, що одяг пошитий з якихось шматочків. І це справді виявилося правдою.

Марічка Падалко перетворилася на модель у сукні-піджаку

Авторка колекції ARMOR пояснила, що готуючи моделі одягу, надихалася двома важливими проблемами – апсайклінгом та правом людей на їх рівноправ’я. Апсайклінг має на меті використовувати речі повторно, створюючи для них абсолютно новий функціонал.

Стирчак певна, що права людей мають дотримуватися попри їхню зовнішність, національність чи гендер. Тож Марічці довелося вийти на подіум у сукні, пошитій з піджаків, які підібрали на секонд-хенді. Звісно, дизайнерка їх відчистила й скомбінувала, перетворивши на сучасний дизайнерський лук.

Марічка Падалко перетворилася на модель у сукні-піджаку

Для Падалко було трішки незвичним вбратися у сукню-піджак, скомбіновану з різних видів тканин, ще й прикрашену бахромою з екошкіри. За багато років роботи на каналі 1+1 ведуча звикла до строгих нарядів.

Тепер же отримала можливість пройтися у доволі вільному костюмі з широким паском на талії, до того ж пошитим з урахуванням апсайклінгу. Слід відзначити, що виглядала Марічка не згірш 18-річних моделей, яким ще треба повчитися так триматися на публіці.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.