facebook

Огнєвіч натякнула, що “зелений змій” її не відпускає: поки світла не було 10 годин, не розлучалась з напоями

Коли в країні вимикають світло, здавалося б, час сумувати й занурюватися в темряву. Але не для Злати Огнєвіч, бо вона точно знає, що "світ уцілів, через те, що сміявся".

Злата Огнєвіч, відома своєю харизмою та оптимізмом, знову підкорила шанувальників, але цього разу не своєю музикою, а відвертими жартами про темні часи без електрики. Поки більшість українців рахувала години до повернення світла, співачка вирішила, що час плине швидше з бокалом червоного вина.

Співачка, чий батько працює парамедиком на передовій з початку війни, знає, як перетворити навіть найтемніші години на щось світле та веселе. І ось, поки світла не було цілих 10 годин, Злата не розлучалась зі своїм улюбленим “напоєм”, жартома натякнувши, що “зелений змій” не відпускає її.

Однак, не поспішайте хвилюватися! “Зелений змій” виявився не більш ніж келихом червоного вина, з яким Злата провела цей час. Виявляється, 10 годин темряви можуть пройти дуже швидко та весело, якщо у твоїх руках є хороший напій і гарний настрій. Її легковажний підхід до життя без світла одразу викликав хвилю посмішок серед її прихильників.

Жарти від Злати Огнєвіч. Скриншот фото з Мережі

В кожному жарті — лише часточка жарту

Злата поділилася в соцмережах своїми думками, додавши до жартів глибокий сенс:

“Ворог занурює нас у темряву, вона поглинає міста, але не нас. Ми — українці, світло яких не згасне навіть у найпохмурішу годину… адже всередині нас палає вогонь, який ніщо і ніхто не зможе згасити.”

І дійсно, поки ворог намагається загасити наші вогні, Злата Огнєвіч показує всім, що найважливіше світло — це те, що палає в наших серцях.

Тож, якщо вам здається, що темрява надто щільно оточила вас, просто згадайте Злату і її келих вина. Бо, як виявляється, світло всередині нас — це не лише електрика, але й здатність сміятися, навіть коли навколо темрява.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.