“Усі 3 виявилися меркантильними”: Іво Бобул розповів, чим не влаштували дружини – теща, зрада, характер

Іво Бобул одружувався 4 рази. Попередні 3 невдалі шлюби артист пригадувати не любить, та все ж Славі Дьоміну вдалося розговорити співака й змусити схарактеризувати кожні стосунки.

Коли одружився вперше, Іво Бобул вже не пам’ятає. Цей шлюб тривав дуже недовго. Напевно, тому, що молодик ще не встиг нагулятися. В молодіжних тусовках він завжди грав на гітарі, коли інші хлопці крутили шури-мури з дівчатами.

Перший шлюб

Перші офіційні стосунки тривали всього 3 місяці. Щоправда, первісток таки народився. Нині нащадок Бобула мешкає в Америці. Можливо б, молодята протрималися б довше, але теща була налаштована категорично проти Іво – казала, що музикантів їм не треба.

Іво Бобул пояснив, чому тричі розлучився

Дівчина дослухалася до слів матері. Тож коли Бобул прийшов у пологовий будинок, навіть букет квітів від чоловіка не прийняла. Він пропонував дружині перебратися на квартиру й жити окремо від батьків, але вона не пристала на цю пропозицію.

Другий шлюб

Тут сталася зовсім інша історія. Чоловік поїхав на гастролі на 3 місяці, а молода дружина не змогла вірно його чекати й загуляла. Іво дізнався всі деталі зради – з ким, де і як, бо Чернівці – місто невелике.

Іво Бобул пояснив, чому тричі розлучився

Бобула всі знали, адже він на той час уже був популярним. Тож йому відразу розповіли про розваги молодички. Отже, залишив квартиру дружині з донькою, а сам був змушений орендувати житло.

Третій шлюб

З Лілією Сандулесою обійшлося без ексцесів. У них просто виявилася психологічна несумісність, тому не змогли жити разом. Іво Бобул схарактеризував їхні стосунки, як “двоє котів в одному мішку”.

Іво Бобул пояснив, чому тричі розлучився

Обоє були дуже сильними людьми. Чоловік запевняє, що намагався злагоджувати гострі кути в подружньому житті, але не склалося. Лілії теж залишив квартиру в центрі Києва й усе у квартирі. З собою забрав лише особисті речі.

Нині, аналізуючи 3 своїх розлучення, Іво Васильович дійшов висновку, що йому “не треба було одружуватися взагалі”. Він більше любив сцену, аніж дружин. Казав, що саме сцена – його жінка, яка не зраджує. Відтоді Бобул усіх представниць слабкої статі вважає меркантильними.

Популярне

Схожі статті

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.