Настя Каменських навчила земляків, як подолати тривожність: спокійно, до Мексики вам мандрувати не треба

Настя Каменських останнім часом помітно активізувалася на міжнародній сцені. Втім, не треба думати, що вона забула про українських поціновувачів свого таланту.

Співачка, яка завжди знала, як захопити увагу публіки, вирішила підкорити закордонні горизонти, у тому числі мексиканські та іспанські. Здавалося б, усе йшло за планом: ефектні виступи, яскраві образи та нестримна енергія. І ось тепер, повернувшись до своєї улюбленої України, Настя вирішила поділитися з земляками чимось важливим — секретами подолання тривожності. А тут, мимоволі, виникає питання: що ж таке відбувалося в Мексиці чи Іспанії, що Настя раптом взялася за цю тему?

Каменських підкорює міжнародні сцени. Скриншот фото з Мережі

Цінні поради

У своєму нещодавньому пості в Instagram Настя Каменських, зірка міжнародного масштабу і просто жінка з чудовою усмішкою, раптом звернулася до своїх підписників з порадами про те, як впоратися з тривожністю. Мовляв, стрес — це частина життя, але, якщо підійти до справи з правильним настроєм, все можна подолати. Ну що ж, це, звісно, правильно, але…

Річ у тому, що поки наші люди намагаються знайти рівновагу серед новин про загрози та проблеми, Настя подорожує по країнах, де сонце світить яскраво, океан теплий, а на горизонті немає жодного натяку на збройні конфлікти. Мексика, де Настя активно просувала свою кар’єру, навряд чи може зрозуміти, що таке справжня тривожність у стилі 2022-2024 років. Але Настя все ж вирішила, що її міжнародний досвід може стати в пригоді українцям.

Це здивувало її підписників,  адже чи не всі чудово розуміють, що медитації під пальмами та глибоке дихання на пляжах Карибського моря мають дещо інший ефект, ніж намагаючись заспокоїтися вдома під час обстрілів та вимкнень електроенергії.

Отже, не поспішайте пакувати валізи до Мексики в пошуках внутрішнього спокою. Настя Каменських готова поділитися своїми знаннями, не виходячи з дому. І нехай наші реалії відрізняються від мексиканських, ми все ж можемо знайти спільне — бажання зберегти спокій і рівновагу навіть у найскладніші часи. Бо, як не крути, наш дух і внутрішній вогонь ніяка тривожність не затьмарить!

Популярне

Схожі статті

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?