facebook

Вокалістка, красуня, а тепер ще й спортсменка: Тіна Кароль перевершила власний рекорд завдяки класному співу

Тіна Кароль знову здивувала своїх шанувальників, показавши, що вона не тільки співає краще за всіх, але й ставить спортивні рекорди, які багатьом із нас навіть не снилися.

Виявляється, зірка не тільки володіє потужним голосом, але й неймовірною витривалістю, якій можуть позаздрити навіть професійні спортсмени.

Як відомо, Тіна постійно слідкує за своєю фізичною формою. Вона не лише регулярно проводить час у спортзалі, але й медитує, робить складні асани йоги, а тепер ще й встановлює рекорди в незвичайних дисциплінах. Ось недавно співачка продемонструвала, як простояла в планці 21 хвилину, що саме по собі вже вражає.

Побила власний рекорд

Але на цьому Кароль не зупинилася. Її тренерка, здається, вирішила трохи підняти планку (у всіх сенсах цього слова) і виклала відео, де Тіна побила свій власний рекорд. Як виявилося, співачка простояла в планці цілу годину! Хто б міг подумати, що крім співу, у Тіни є ще й такий спортивний хист?

Можливо, секрет такого успіху криється у її любові до класного співу, який допомагає їй підтримувати ритм та мотивацію. Адже хто знає, може, саме під час співу своїх хітів Тіна знайшла внутрішню силу, щоб стояти цілу годину, не зважаючи ні на що.

Шанувальники Тіни, звісно ж, були вражені таким досягненням, адже навіть найпалкіші прихильники здорового способу життя не завжди здатні на подібні звершення. Тож тепер Кароль може не тільки пишатися своїм музичним талантом, але й спортивними досягненнями, що робить її справжньою суперзіркою у всіх сенсах цього слова.

Тіна Кароль і спорт. Скриншот фото з Мережі

Хто знає, що вона замислила наступного разу? Можливо, ми побачимо Тіну Кароль не лише на сцені, але й на спортивних аренах, де вона буде вражати нас новими рекордами. Але одне ясно точно: наші серця вона вже підкорила.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.