Улюблений салат усіх чоловіків! Рецепт, який знають лише гарні господині: виходить смачним і ситним

Від такого салату будуть в захваті не лише жінки, а чоловіки! Він дуже смачний, соковитий і ситий. Такий салат стане окрасою будь-якого святкового столу.

Існує така думка, що салати – це жіноча їжа. Втім, є й такі салати, від яких будуть в захваті навіть чоловіки.

Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний, соковитий і багатий за смаком салат з м’ясом і сиром. Інгредієнти у цьому салаті ідеально поєднуються між собою.

Необхідні інгредієнти:

  • яловичина відварена – 200 г;
  • яйця курячі – 3 шт;
  • твердий сир – 100 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • майонез – 100 г;
  • листя салату.

Маринад для цибулі:

  • оцет – 1 ст.л;
  • цукор – 1 ч.л;
  • окріп – 4 ст.л.

Спосіб приготування:

Для початку замаринуємо цибулю. Для цього цибулю нарізаємо тоненькими півкільцями, додаємо цукор, оцет і кип’яток. Все ретельно перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин.

Яловичину попередньо потрібно відварити у підсоленій воді зі спеціями для аромату. Для того, щоб м’ясо було соковитим, залиште його охолоджуватися у бульйоні, в якому воно варилося.

Нарізаємо яловичину кубиком. Відварені яйця натираємо на крупну тертку, а твердий сир (по типу голландського) – на дрібну тертку.

Беремо плоску тарілку для салату і викладаємо на дно листя салату в один шар. Далі зливаємо з цибулі маринад і викладаємо першим шаром на тарілку. На цибулю викладаємо нарізану яловичину і змащуємо її майонезом.

Рецепт смачного і ситного чоловічого салату з м'ясом
Рецепт смачного і ситного чоловічого салату з м’ясом

Наступним шаром викладаємо натерті яйця. Їх злегка присолюємо і змащуємо майонезом. Далі весь салат засипаємо натертим на дрібну тертку сиром.

Ставимо салат в холодильник на годину, щоб він настоявся і був соковитим та ніжним.

Готовий салат можна прикрасити зеленню, або іншим способом по вашому бажанню. Такий салат стане прикрасою будь-якого святкового столу і сподобається як жінкам, так і чоловікам.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.